Homepage  / Vedete româneşti

Ana Bodea, o iubită grijulie. „Îl sprijin cât de mult pot și îl urmăresc la TV de fiecare dată când am ocazia”. EXCLUSIV

Ana Bodea, o iubită grijulie. „Îl sprijin cât de mult pot și îl urmăresc la TV de fiecare dată când am ocazia”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

Sfârșitul lui 2023 aduce și ultimele episoade din „Lia – soția soțului meu”, iar Ana Bodea, protagonista serialului, ne garantează o doză puternică de suspans. Însă dincolo de serialul difuzat la Antena 1, actrița are parte de multă... dragoste. Detalii, imediat!

Pe 21 decembrie, Antena 1 difuzează ultimul episod din sezonul 2 al serialului „Lia – soția soțului meu”, iar deznodământul va fi unul plin de suspans. Cel puțin așa ne garantează protagonista Ana Bodea. Suspans ce se va prelungi, cu siguranță, și în sezonul 3!

Atât pe micul ecran cât și dincolo de el, Ana Bodea (23 de ani) este o persoană extrem de grijulie, mai ales când vine vorba despre persoana iubită. Dacă în serialul „Lia – soția soțului meu” este jumătatea lui Petru Vornicu (Ștefan Floroaica), în viața reală inima sa a fost cucerită de o altă prezență de la TV, și anume Valentin Butnaru, prezentator la „Observator”.  Cum se împarte între cei doi? Cu multă grijă!

Încă puțin și se termină al doilea sezon din „Lia”, iar suspansul a crescut și mai tare. Ce se va întâmpla cu personajul tău?

Într-adevăr, suspansul este din ce în ce mai mare. Rămâne să vedem dacă Petru și Lia vor divorța, dacă Gianni va afla vreodată adevărul despre Lia  sau dacă Lia îi va oferi o șansă lui Daniel. Eu pot spune ca atunci când citesc un nou episod sunt la fel de entuziasmată precum telespectatorii, când urmăresc serialul, joia, la Antena 1.

Cât de mult a evoluat Lia? Dar jocul dintre tine și Ștefan Floroaica, partenerul tău din serial, față de primele zile de filmare?

Interpretez un personaj care a trecut prin foarte multe încercări, lucru care implică foarte mult efort, atât fizic cât și psihic. Evident, este un personaj care a evoluat foarte mult. Care a crescut și s-a maturizat odată cu relația pe care o are cu Petru. Cat despre secvențele dintre noi pot spune că sunt din ce în ce mai palpitante și frumoase. Precum personajele pe care le interpretăm, am crescut și noi, avem din ce în ce mai multă încredere unul în celălalt, iar secvențele sunt, după părerea mea, din ce în ce mai credibile, reale și pline de emoție.

Care sunt scenele care ți-au dat cele mai mari satisfacții? Dar cele care te-au scos din minți?

Secvențele grele, emoționante, în care Petru și Lia își lasă sentimentele să iasă la iveală sunt cele care îmi dau cea mai mare satisfacție. E greu să faci asta, să te emoționezi până la lacrimi chiar și în viața de zi cu zi. Momentul în care filmăm secvențe de genul este magic. Secvențele mai puțin plăcute sunt probabil, cele în care trebuie să filmăm detalii, detalii de inel, de telefon mobil… sunt foarte scurte, într-adevăr, deci nu pot spune că mă enervează.

Ana Bodea are noroc în dragoste

În general, scenele de dragoste sunt cele mai savurate de telespectatori. Cum reacționează partenerul tău de viață (n.r. Valentin Butnaru)? Sau el nu se uită la serial?

Ne uităm la serial aproape în fiecare joi. Nu cred că partenerul de viață ar trebui să simtă un disconfort atunci când mă vede jucând. Sunt actriță, iar meseria pe care mi-am ales-o implică, uneori, și secvențe de dragoste sau nuditate. Pot spune că am noroc, deoarece am alături un om matur, care înțelege acest lucru.

Apropo de urmărit producții la TV, presupun că Observatorul și se află pe lista ta. Cum îți percepi partenerul când îl vezi pe micul ecran?

Îl sprijin cât de mult pot și îl urmăresc la tv de fiecare dată când am ocazia.  Îmi place să îl văd acolo, mi se pare că a fost făcut pentru televiziune, jurnalism și cine știe, poate și actorie (Eu știu!).

ana-bodea-si-valentin-butnaru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Dezvăluiri despre sezonul 3 din „Lia – soția soțului meu”

Urmează și sezonul 3. Ce ne poți dezvălui despre intriga noilor episoade?

Am spus, printre rândurile de mai sus, că ne-am maturizat, am crescut frumos, atât noi, cât și personajele pe care le interpretăm. Cred același lucru și când vine vorba despre serial și întreaga echipă care lucrează cu noi… sezonul 3 va fi și mai palpitant! Avem scenariști, regizori și producători cu o creativitate ieșită din comun, deci nici nu vă imaginați ce va urma!

Dintre colegii voștri de distribuție, cu cine ai face schimb de roluri pentru câteva episoade? Și de ce?

Aș face schimb de personaje cu Bebe Cotimanis sau Andrei Aradits (râde), dar nu cred ca aș ajunge vreodată să transmit atât de bine ceea ce reușesc ei să transmită pe cameră.

ana-bodea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

În ce alte proiecte ești implicată acum?

Sunt multe genuri, proiecte în care mi-as dori să mă implic. Muncesc și las lucrurile să se întâmple. Ah, și pe plan personal, mai am și proiectul apartamentului în care urmează să mă mut.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton