Homepage  / Vedete româneşti

Ana Bodea a făcut sacrificii imense de dragul baletului. Dezvăluirile emoționante ale actriței din „Lia”: „Am ajuns la 29 de kilograme. Mă speria mâncarea!”

Ana Bodea a făcut sacrificii imense de dragul baletului. Dezvăluirile emoționante ale actriței din „Lia”: „Am ajuns la 29 de kilograme. Mă speria mâncarea!”
24

de Cristina Țapu,

Ana Bodea joacă rolul principal în serialul „Lia, soția soțului meu”, difuzat de Antena 1, și a reușit să câștige rapid simpatia publicului. Totuși, puțini știu despre dificultățile majore cu care s-a confruntat în trecut. Actrița a dezvăluit cum a ajuns să cântărească mai puțin de 30 de kilograme din cauza depresiei și stresului excesiv.

Ana Bodea, despre sacrificiile pe care le-a facut de dragul baletului

Ana Bodea a avut o pasiune profundă pentru balet și a reușit în cele din urmă să obțină o bursă de studiu la Teatrul Bolșoi din Moscova, unde a fost nevoită să urmeze un regim strict. La doar 14 ani, a plecat singură în Rusia cu visul de a deveni balerină și a făcut sacrificii enorme de dragul acestui sport. Actrița a ținut un regim alimentar draconic și ajunsese să cântărească mai puțin de treizeci de kilograme. În plus, ea s-a confrunat și cu stări depresive.

Ana Bodea_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

„La final de an aveam examene și conta cum dansam, cum arătam, dacă te încadrai în tabelul acela. Dacă nu, se scădea din punctaj. Am început să slăbesc, am început să mă antrenez și mai mult. Dădeam ture de alergare peste tot, apoi am început să mănânc tot mai puțin și așa am slăbit. Nu am știut cum să mă opresc.

Eram la școală și la balet de la 8 dimineața la 11 noaptea. Eu slăbisem foarte mult, iar părinții și-au dat seama că ceva nu e bine. Profesorii au început să-mi spună că nu arăt bine. Am ajuns la 29 de kilograme și am dat niște examene foarte grele. Nu-mi dau seama cum am supraviețuit.

Doctorii le-au spus părinților că ar putea să mă piardă. Era un șoc prea mare pentru organism și nici organele nu mai funcționau. Pe mine m-a ajutat terapia. Eram în punctul în care mă speria mâncarea. Am cunoscut o doamnă pediatru foarte bună și nu știu ce s-a întâmplat la prima ședință, dar m-am dus și am mâncat. Mi-am dat seama că am pus foarte multă presiune pe mine”, a povestit Ana Bodea, în cadrul podcastului moderat de către prezentatoarea Ilinca Vandici.

Ana Bodea și Valentin Butnaru deschid o școală de balet și televiziune

Ana Bodea, actrița principală din serialul „Lia – soția soțului meu,” și Valentin Butnaru, prezentatorul știrilor Observator, s-au îndrăgostit la prima vedere și de atunci sunt inseparabili. Deși îi desparte o diferență de vârstă de 15 ani, acest aspect nu reprezintă un obstacol pentru ei. La 24 de ani, Ana este plină de entuziasm și privește cu încredere spre viitor. După ce a absolvit prestigioasa Școală de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, s-a îndreptat către actorie.

Ea aspiră la o carieră de succes și depune eforturi considerabile pentru a-și atinge obiectivele. Recent, actrița a anunțat pe rețelele de socializare că, împreună cu iubitul său, Valentin Butnaru, va deschide o școală de balet și televiziune, îmbinând astfel pasiunile pe care le au.

Atât pe micul ecran cât și dincolo de el, Ana Bodea (24 de ani) este o persoană extrem de grijulie, mai ales când vine vorba despre persoana iubită. Dacă în serialul „Lia – soția soțului meu” este jumătatea lui Petru Vornicu (Ștefan Floroaica), în viața reală inima sa a fost cucerită de o altă prezență de la TV, și anume Valentin Butnaru.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton