; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Bene și Andi Constantin și au spus Adio la scurt timp după finala Burlacul Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală

Gestul făcut de Ana Bene și Andi Constantin la scurt timp după finala Burlacul

02 July 2021

Ana Bene a fost desemnată, joi seară, câștigătoarea emisiunii „Burlacul'. Aleasa lui Andi Constantin, Ana Bene, a apreciat sinceritatea bărbatului pe care a reușit să  îl cucerească și a mărturisit că nici ea nu își dorește să grăbească evoluția relației lor: „Mi-a plăcut că a vorbit din suflet și a fost sincer! Nu sunt o femeie care se grăbește,  mai ales că am avut o căsnicie și a fost urmată de un divorț!’, a spus Ana, care a acceptat ultimul trandafir al Burlacului.

Cu toate că a câștigat inima lui Andi Constantin, acest lucru nu a durat mult. Spynews.ro scrie că, la scurt timp după finala show-ului de pe Antena 1, Ana și Andi au luat decizia de a o lua pe drumuri separate. Fosta ispită de la „Insula iubirii', un alt show de la Antena 1, a dezvăluit recent motivul pentru care relația lor nu a funcționat.

După „Burlacul', Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit

Despre Ana Bene, Andi Constantin a declarat că e o persoană puternică, la care ține foarte mult, dar mai ales, pe care o admiră. Deși sunt asemănători din multe puncte de vedere, în cele din urmă, relația celor doi nu a mers atât de bine precum s-ar fi așteptat. Fosta ispită de la „Insura iubirii' a mai spus că, în prezent, între el și Ana este o frumoasă prietenie.

'Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.', a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

Ana Bene: „A fost o experiență interesantă, cu momente grele'

De cealaltă parte, despre experiența alături de Andi Constantin, Ana a spus că, deși a avut parte și de câteva momente mai grele, a învățat multe lucruri frumoase. Ana Bene a mai menționat că a reușit, în cele din urmă, să-și depășească anumite frici. Drumul către inima Burlacului a fost o mare provocare pentru ea și s-a bucurat din plin de tot ceea ce a primit. Totodată, Ana Bene a declarat că a rămas aceeași persoană, doar și-a făcut mici update-uri care cu siguranță o vor ajuta în viitor.

„A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea.

A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem. Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show.', a spus și Ana Bene pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare