Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. „Ne-am luat!”

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. „Ne-am luat!”
8

de Roxana Mirea,

Ana Baniciu și Edy Kovacs au devenit soț și soție. Cei doi s-au căsătorit civil, astăzi, 8 septembrie 2023. Imaginile de la frumosul eveniment au fost publicate de buna prietenă a artistei, Raluka. Fericirea infinită se citește pe chipurile celor doi îndrăgostiți.   

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil 

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil astăzi, 8 septembrie 2023, într-o ceremonie intimă, înconjurați de cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei. Cei doi au spus „DA” în fața ofițerului Stării Civile și sunt gata de etapa următoare: cununia religioasă. 

Pe de altă parte, Ana Baniciu și Edy Kovacs au optat pentru ținute simple, dar superbe în această zi importantă pentru ei. Ana a purtat un costum alb din tweed, format dintr-o rochie scurtă, albă și un sacou pe care l-a purtat pe umeri. 

Buna prietenă a Anei, Raluka, nu avea cum să lipsească de la eveniment, tot ea fiind cea care a publicat o serie de imagini pe Instagram. Raluka i-a surprins pe cei doi îndrăgostiți când au spus marele „DA”, dar și în momentul în care au ieșit din clădire, în calitate de soț și soție.  

După ce au ieșit de la Starea Civilă, a avut loc și o situație amuzantă. Cei prezenți la eveniment au început să arunce cu orez, conform tradiției. În momentul în care Edy Kovacs a vrut s-o sărute, Ana s-a retras, precizând că i-a intrat orez în gură, spre amuzamentul tuturor.  

Stați, că mi-a intrat orez și în gură”, a spus Ana.  

ana-baniciu-si-edy-kovacs-s-au-casatorit-civil-primele-imagini-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ulterior, a Ana Baniciu a publicat și ea două imagini superbe de la cununie. „Dragilor, azi ne-am luat! Cu iubire și respect ne-am promis să rămânem unul lângă altul până la final”, a scris ea pe Instagram.

ana-baniciu-si-edy-kovacs-s-au-casatorit-primele-imagini-de-la-cununia-civila-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Cum își dorește Ana Baniciu să fie nunta ei 

Recent, Ana Baniciu a vorbit și despre nuntă. Aceasta dorește ca evenimentul să fie memorabil, iar cei care vor participa să se distreze și să se simtă bine. Ana Baniciu dorește ca evenimentul să fie memorabil, iar cei care vor participa să se distreze și să se simtă bine. 

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. 

Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. 

Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțini, toți m-au sfătuit toți până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele” , a mărturisit Ana Baniciu, potrivit wowbiz.ro.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton