Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Ana Baniciu în costum de baie la două luni de când a născut. Reacția fanilor: „Ești superbă, mămico!”

Cum arată Ana Baniciu în costum de baie la două luni de când a născut. Reacția fanilor: „Ești superbă, mămico!”
16

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu a născut în urmă cu doar două luni, însă a revenit în scurt timp la silueta pe care o avea înainte de a-l aduce pe lume pe Aris. Artista a distribuit noi imagini purtând costum de baie, iar fanii s-au grăbit să o complimenteze.

Cum arată Ana Baniciu în costum de baie la două luni de când a născut

Ana Baniciu a devenit mama lui Aris în urmă cu două luni, pe 4 iunie. Artista a născut prin cezariană, nu natural, așa cum și-ar fi dorit, din cauza unor complicații. La scurt timp după nașterea lui Aris, Ana și soțul său Edy Kovacs s-au mutat la mare pe perioada verii întrucât Edy și-a deschis un restaurant la malul mării. Artista și-a revenit în scurt timp la forma fizică pe care o avea înainte de sarcină și nu ezită să pozeze în costum de baie.

Fanii au complimentat-o pe Ana și s-au întrecut în comentarii apreciative: „Tu chiar ești mamă?”, „Incredibil! Un corp senzațional!”, „Ești superbă, mămico!”, au fost doar o parte dintre mesajele admiratorilor.

Ana Baniciu 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

În mediul online, Ana a dezvăluit că petrece mult timp acasă de când a devenit mamă, dar că se îngrijește zilnic și îi place să arate bine, acest lucru ajutând-o să aibă moralul ridicat.

Ana Baniciu este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde vorbește fanilor despre evenimentele importante care au loc în viața sa. Astfel, ea le-a dezvăluit că alături de Aris și Edy Kovacs s-a mutat la mare pentru o perioadă de aproximativ două luni.

Artista le-a povestit fanilor ei de pe Instagram că este atât de fascinată de Aris încât nu mai dorește să își cumpere nimic pentru ea, nici măcar un costum de baie. Tot ce vrea să cumpere este pentru micuțul ei.  

Deci bebelușul ăsta a făcut din mine, m-a împachetat încât în fiecare vară îmi comandam chestii și mai luam și eu un costum de baie nou, chestii de gagici. Ce credeți că am cumpărat aseară și astăzi? Adică la ce mă uit eu? Pe site-uri de bebeluși, ținute pentru că a crescut și trebuie să iau de o lună plus sau trei luni. Eu caut ținute pentru Arisache. Eu nu mai caut ținute pentru mine. Nu-mi trebuie nici un costum de baie. Nu îmi trebuie nimic. Gata”,  povestea Ana Banciu, pe pagina contului personal de Instagram.

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edy Kovacs

Cuplul s-a format în mod neașteptat, datorită unei prietene comune, care, fără să intenționeze acest lucru, i-a adus împreună sub forma unei prietenii, pentru ca apoi legătura să se transforme într-o dragoste profundă reciprocă.

Ana Baniciu a povestit că totul a început cu o simplă plimbare prin oraș, care ulterior s-a concretizat într-o escapadă la munte. Plecând spontan din București, s-au simțit bine în compania prietenilor, iar ulterior, în grup, au decis să meargă la un restaurant. Ana nu a avut nicio bănuială cu privire la intențiile lui Edy.

Inițial, Ana credea că Edy era interesat de o altă persoană, dar o îmbrățișare primită de la el în timpul escapadei la munte i-a stârnit curiozitatea. Ulterior, Edy i-a mărturisit că, deși nu o cunoștea personal, îi trimisese mesaje pe Instagram de-a lungul timpului.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton