Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu locuiește într-o casă desprinsă din povești. Noi imagini cu locuința veche de 100 de ani

Ana Baniciu locuiește într-o casă desprinsă din povești. Noi imagini cu locuința veche de 100 de ani
14

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu și Edy Kovacs au revenit în București după aproximativ trei luni petrecute la malul mării, acolo unde soțul artistei și-a deschis o nouă afacere. Cei doi se bucură de clipe de liniște alături de fiul lor, Aris, iar Ana a prezentat fanilor noi imagini din căminul lor, o casă veche de aproape un secol, pe care artista a moștenit-o de la bunicii săi și pe care a renovat-o după bunul plac.

Ana Baniciu, noi imagini spectaculoase din locuința sa

Ana Baniciu a născut pe 4 iunie un băiețel perfect sănătos care poartă numele de Aris. Cu doar câteva zile înainte de nașterea acestuia, vedeta și soțul său se mutaseră în casa la care au visat mereu, o locuință spațiosă, veche de aproape un secol, pe care Ana a moștenit-o de la bunicii săi. Cei doi îndrăgostiți au investit timp și mulți bani pentru a o redecora după bunul plac, însă rezultatele sunt pur și simplu spectaculoase.

ana baniciu 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ana Baniciu și Edy Kovacs nu au avut timpul necesar pentru a se bucura de casa spectaculoasă pentru că au locuit la mare în perioada verii, acolo unde Edy Kovacs s-a ocupat de o nouă afacere a sa. Reveniți în București, cuplul se bucură de liniște alături de fiul lor, iar Ana a distribuit noi imagini în care se pot vedea părți din casa în care locuiește. Locuința are tavan înalt, mobilă masivă și este foarte spațioasă, iar lumina naturală contribuie la atmosfera prietenoasă.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat pe 1 iunie în casa la care au visat dintotdeauna și pentru a cărei renovare au depus foarte mult efort. Este vorba despre o locuință veche, care va împlini curând 100 de ani de existență. Această casă a aparținut bunicilor Anei și a fost locuită, cu chirie, timp de mai bine de două decenii, de același chiriaș care, între timp, le-a devenit prieten de familie.

Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Nu poți să pui termopan la geamuri, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7.000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.

Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunica mea era obsedată de curățenie”, povestea Ana Baniciu, conform Cancan, în toamna anului trecut.

Ana Baniciu a devenit mamă în urmă cu trei luni

Artista le-a povestit fanilor ei de pe Instagram că este atât de fascinată de Aris încât nu mai dorește să își cumpere nimic pentru ea, nici măcar un costum de baie. Tot ce vrea să cumpere este pentru micuțul ei. Fiica lui Mircea Baniciu a născut în urmă cu trei luni, dar a revenit în scurt timp la forma fizică pe care o avea înainte de nașterea lui Aris și are o energie debordantă.

Deși inițial Ana și-ar fi dorit să nască pe cale naturală, acest lucru nu a fost posibil din cauza unor complicații apărute cu puțin timp înainte de nașterea lui Aris. Bebelușul avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului, așadar medicii au luat decizia de a efectua operația de cezariană pentru a nu-i pune viața în pericol.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton