Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu, noi imagini cu burtica de gravidă. Artista nu a renunțat la sport: „Eu trebuie să fiu pregătită!”

Ana Baniciu, noi imagini cu burtica de gravidă. Artista nu a renunțat la sport: „Eu trebuie să fiu pregătită!”
9

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu și Edy Kovacs urmează să devină părinții unui băiețel. Deși este însărcinată în cinci luni, Ana continuă să fie la fel de activă și își ține fanii la curent cu evenimentele care au loc în viața sa. Artista a distribuit noi imagini cu burtica de gravidă, spre bucuria fanilor.

Noi imagini cu Ana Baniciu în cea de-a cincea lună de sarcină

Ana Baniciu a uimit pe toată lumea prin postarea unui videoclip pe Instagram, în care și-a expus burtica de gravidă în a cincea lună de sarcină.

Desigur, Ana a fost foarte transparentă cu privire la etapele sarcinii sale, împărtășind detalii și imagini pe tot parcursul acestui proces. Cu toate acestea, fotografia în care își expune burtica dezgolită a captat în mod deosebit atenția.

Ana nu a acumulat multe kilograme până în prezent și continuă să facă sport pentru a-și menține tonsul bun. „…Mă pregătesc de o naștere naturală, așa cum vrea bebelușul, grea sau ușoară, eu trebuie să fiu pregătită”, a scris Ana Baniciu, în dreptul unei postări în care apare antrenându-se.

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”, a fost mesajul prin care Ana a anunțat fanilor sarcina, în cursul lunii ianuarie.

Cum s-au cunoscut Ana și Edy Kovacs

Cuplul s-a format în mod neașteptat, datorită unei prietene comune, care, fără să intenționeze acest lucru, i-a adus împreună sub forma unei prietenii, pentru ca apoi să se transforme într-o dragoste profundă reciprocă.

Ana Baniciu și-a sărbătorit ziua de naștere în Maroc  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ana Baniciu a povestit că totul a început cu o simplă plimbare prin oraș, care ulterior s-a transformat într-o escapadă la munte. Plecând spontan din București, s-au simțit bine în compania prietenilor, iar ulterior, în grup, au decis să meargă la un restaurant.

Inițial, Ana credea că Edy era interesat de o altă persoană, dar o îmbrățișare primită de la el în timpul escapadei la munte i-a stârnit curiozitatea. Ulterior, Edy i-a mărturisit că, deși nu o cunoștea personal, îi trimisese mesaje pe Instagram de-a lungul timpului.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton