Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu, mesaj emoționant cu ocazia zilei ei de naștere. „La 31 de ani, mi-am pus o singură dorință”

Ana Baniciu, mesaj emoționant cu ocazia zilei ei de naștere. „La 31 de ani, mi-am pus o singură dorință”
11

de Roxana Mirea,

Ana Baniciu a împlinit 31 de ani. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soțul ei, într-o vacanță de vis în Maroc. Ana Baniciu este în culmea fericirii, mai ales că va deveni mamă pentru prima dată și a transmis un mesaj prin care dezvăluie care sunt gândurile ei în această perioadă.  

Ana Baniciu și-a sărbătorit ziua de naștere în Maroc 

Ana Baniciu a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani, duminică, 28 ianuarie 2024. Artista a sărbătorit într-un mod inedit, într-o vacanță superbă în Marrakech, Maroc, alături de soțul ei, Edy Kovacs.  

„La mulți ani, soția mea și iubirea mea!”, a scris Edy Kovacs la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory. 

De asemenea, Ana Baniciu a scris și ea un mesaj despre cum se simte la 31 de ani și care sunt gândurile ei în această perioadă.  

31 mă găsește așa… împlinită, iubită, căsătorită, nespus de fericită și de recunoscătoare pentru tot și toate care s-au întâmplat în ultimul an! La 31 de ani mi-am pus o singură dorință… vă imaginați, un bebeluș sănătos… atât! Vă mulțumesc din toată inima pentru mesajele și gândurile frumoase! Nici nu pot descrie în cuvinte cât sunt de recunoscătoare pentru voi, pentru Edi, familia noastră și tot ce trăim! Vă îmbrățișez”, a scris Ana Baniciu pe Instagram. 

Ana Baniciu și-a sărbătorit ziua de naștere în Maroc  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ana Baniciu, însărcinată pentru prima dată 

Ana Baniciu și Edy Kovacs traversează cea mai fericită perioadă a vieții lor. Artista a anunțat că este însărcinată în patru luni și a distribuit imagini cu burtica de gravidă. Ea și soțul ei vor avea un băiețel.  

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”, a transmis Ana Baniciu, pe pagina personală de Instagram. 

Din ce show TV a refuzat Ana Baniciu să facă parte  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton