Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu este însărcinată pentru prima dată. A reușit să țină ascunsă sarcina timp de patru luni: „Suntem nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare”

Ana Baniciu este însărcinată pentru prima dată. A reușit să țină ascunsă sarcina timp de patru luni: „Suntem nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare”
9

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu și Edy Kovacs traversează cea mai fericită perioadă a vieții lor. Artista a anunțat că este însărcinată în patru luni cu primul copil al cuplului și a distribuit imagini cu burtica de gravidă. Prietenii și fanii s-au grăbit să o felicite și să-i transmită cele mai bune gânduri.

Ana Baniciu este însărcinată cu primul ei copil

Ana Baniciu a dezvăluit că este în așteptarea primului ei copil printr-o postare pe rețelele de socializare. La vârsta de 30 de ani, cântăreața nu doar că a împărtășit marea veste, ci a surprins și cu imagini ale burticii de gravidă.

Cântăreața s-a arătat extrem de entuziasmată să împărtășească vestea minunată cu fanii săi online, dezvăluind că este însărcinată pentru prima dată. Ana Baniciu și Edy Kovacs au păstrat secretul acestei bucurii timp de 4 luni, dar au decis să facă public totul acum.

Printr-o postare emoționantă pe contul său de Instagram, artista a mărturisit că ea și partenerul său de viață sunt extrem de fericiți și nerăbdători să-și țină în brațe micuțul lor.

418012068_669043985395729_7634338160455474706_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”, a transmis Ana Baniciu, pe pagina personală de Instagram.

Ana Baniciu are planuri mari pentru 2024

De asemenea, Ana Baniciu se pregătește să facă o altă schimbare semnificativă în viața sa. Artista dezvăluie că, împreună cu Edy Kovacs, au planuri de a se muta din zona de nord a Bucureștiului și de a se stabili în centrul orașului, într-o locuință cu un aer extrem de boem.

Vedeta a subliniat că această casă are o valoare emoțională neprețuită, deoarece a fost deținută de bunicii săi și se pregătește să împlinească un secol peste doi ani.

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț. Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Adică geamurile nu poți să le pui termopan, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.”, a povestit vedeta, pentru Cancan.

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edy Kovacs

Cuplul s-a format în mod neașteptat, datorită unei prietene comune, care, fără să intenționeze acest lucru, i-a adus împreună sub forma unei prietenii, pentru ca apoi să se transforme într-o dragoste profundă reciprocă.

Ana Baniciu a povestit că totul a început cu o simplă plimbare prin oraș, care ulterior s-a transformat într-o escapadă la munte. Plecând spontan din București, s-au simțit bine în compania prietenilor, iar ulterior, în grup, au decis să meargă la un restaurant. Ana nu a avut nicio bănuială cu privire la intențiile lui Edy în acea seară.

Inițial, Ana credea că Edy era interesat de o altă persoană, dar o îmbrățișare primită de la el în timpul escapadei la munte i-a stârnit curiozitatea. Ulterior, Edy i-a mărturisit că, deși nu o cunoștea personal, îi trimisese mesaje pe Instagram de-a lungul timpului.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton