Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu, dezvăluiri despre problemele întâmpinate în timpul sarcinii. Ce i-au spus medicii cu doar câteva ore înainte de a naște

Ana Baniciu, dezvăluiri despre problemele întâmpinate în timpul sarcinii. Ce i-au spus medicii cu doar câteva ore înainte de a naște
10

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu a adus pe lume acum o săptămână un băiețel perfect sănătos. Artista s-a întors deja acasă și încearcă acum să se adapteze la noua ei viață. Deși micuțul vedetei primește multă atenție, Ana și-a găsit timp să discute cu cei care o urmăresc. Ca proaspătă mamă, le-a împărtășit acestora o experiență neplăcută prin care a trecut cu doar câteva ore înainte de naștere.

Ana Baniciu a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat înainte de a naște

Ana Baniciu a primit la spital exact vestea de care se temea cel mai mult. Înainte de naștere, vedeta își exprimase dorința de a-l aduce pe lume fiul ei în mod natural, chiar alegând un medic care să susțină această opțiune. Cu toate acestea, artista a prioritizat siguranța copilului și ar fi acceptat orice variantă doar pentru ca bebelușul să se nască sănătos.

bebelus-ana-baniciu-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

După consultarea medicului, vedeta a primit vestea că bebelușul său avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului, ceea ce ar fi reprezentat un risc în timpul nașterii naturale. Prin urmare, a fost de acord să nască prin cezariană, chiar dacă inițial nu își dorea acest lucru.

„La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada aceasta de sarcină pentru o naștere naturală. (…) Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers. Însă, l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe. Nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. (…) În ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”, a povestit Ana Baniciu, pe pagina contului personal de Instagram.

Ana Baniciu a născut pe 4 iunie, prin cezariană, deși și-ar fi dorit ca nașterea să decurgă natural. Medicii au decis, însă, că cezariana este cea mai bună soluție în cazul său. 

Ana a angajat deja o bonă pentru fiul său

Pentru a se asigura că totul este pregătit pentru sosirea bebelușului, Ana Baniciu a luat măsuri în avans. Ea a identificat o bonă potrivită pentru micuțul ei și a încheiat deja un contract pentru serviciile acesteia.

Ana recunoaște că suma de bani pe care a scos-o din conturi pentru a o angaja pe bonă nu a fost deloc mică, însă susține că a meritat fiecare bănuț pentru că femeia este foarte bine pregătită.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat la începutul lunii iunie în casa la care au visat dintotdeauna și pentru a cărei renovare au depus foarte mult efort. Este vorba despre o locuință veche, care va împlini curând 100 de ani de existență. Această casă a aparținut bunicilor Anei și a fost locuită, cu chirie, timp de mai bine de două decenii, de același chiriaș care, între timp, le-a devenit prieten de familie.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton