Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu, detalii inedite despre nunta sa cu Edy Kovacs. La ce tradiții va renunța. „Am intrat pe ultima sută de metri”

Ana Baniciu, detalii inedite despre nunta sa cu Edy Kovacs. La ce tradiții va renunța. „Am intrat pe ultima sută de metri”
6

de Redactia Tvmania

Ana Baniciu și Edy Kovacs se află în faza finală a pregătirilor pentru nunta lor, iar cuplul își dorește ca evenimentul să se desfășoare exact așa cum și-l imaginează. Cântăreața a dezvăluit că în ziua cea mare nu vor respecta tradițiile obișnuite.

Ana Baniciu și Edy Kovacs formează un cuplu de mai mulți ani, iar acum sunt hotărâți să facă pasul cel mare. Artista se arată extrem de emoționată la gândul zilei în care va rosti cuvântul „DA”. Tatăl său, Mircea Baniciu, va avea onoarea de a-și conduce fiica la altar, moment care cu siguranță va fi plin de emoții intense.

Nunta va fi neconvențională, deoarece nu vor respecta tradițiile, iar dansul mirilor nu va face parte din program. Ana Baniciu dorește ca evenimentul să fie memorabil, iar cei care vor participa să se distreze și să se simtă bine.

„Suntem emoționați și nerăbdători să petrecem alături de toți cei dragi! Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră și sperăm din inimă să iasă așa cum ne-am propus. Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare! Pe partea de organizare am primit ajutor din partea unor oameni foarte pricepuți. Mai sunt lucruri de pus la punct, dar mai e si timp! O să iasă super!”, a declarat Ana Baniciu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

ana-baniciu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ana Baniciu nu dorește tradiții la nunta sa

Ana Baniciu se pregătește pentru o nuntă neconvențională, în care intenționează să renunțe la tradițiile obișnuite și să creeze o experiență unică atât pentru ea, cât și pentru invitații săi. Chiar dacă inițial ar fi preferat să nu cânte la propria nuntă, Ana înțelege că cei apropiați doresc să îi audă vocea într-un moment atât de special. Artista va purta două rochii de mireasă și așteaptă cu nerăbdare momentul în care acestea vor fi gata.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă.

Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțini, toți m-au sfătuit toți până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele”, a mărturisit Ana Baniciu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton