Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu, decizie îndrăzneață la doar două săptămâni de la nașterea lui Aris. De ce renunță temporar la casa din București

Ana Baniciu, decizie îndrăzneață la doar două săptămâni de la nașterea lui Aris. De ce renunță temporar la casa din București
13

de Cristina Țapu,

Pe 4 iunie, artista Ana Banicu devenea mama unui băiețel care poartă numele de Aris. La naștere au existat anumite complicații întrucât cordonul ombilical a fost înfășurat în jurul gâtului copilului, însă medicii au intervenit, iar situația a fost remediată. Ana poate răsufla ușurată și bucura de viața de familie. La două săptămâni de la naștere, artista a luat o decizie îndrăzneață.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat la mare cu fiul lor, Aris

Ana Baniciu este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde vorbește fanilor despre evenimentele importante care au loc în viața sa. Astfel, ea le-a dezvăluit că alături de Aris și Edy Kovacs se va muta la mare pentru o perioadă de aproximativ două luni.

„Noi ne relocăm iar. Am plecat la mare pentru că Edy începe treaba acolo și cel mai important în perioada asta este să fim toți 3… Așadar petrecem următoarele două luni pe litoral. E clar… Mamele primesc un boost special de la Univers în perioada asta! La câte nopți am pierdut în ultima vreme… mă mir că mai am energie… Și totuși, le-am rezolvat pe toate”, a fost mesajul pe care Ana Baniciu l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Ana BaniciuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ana și Edy locuiesc într-o casă veche de 100 de ani

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat la începutul lunii în casa la care au visat dintotdeauna și pentru a cărei renovare au depus foarte mult efort.

Este vorba despre o locuință veche, care va împlini curând 100 de ani de existență. Această casă a aparținut bunicilor Anei și a fost locuită, cu chirie, timp de mai bine de două decenii, de același chiriaș care, între timp, le-a devenit prieten de familie.

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț.

Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Nu poți să pui termopan la geamuri, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7.000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.

Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunica mea era obsedată de curățenie.

Are aproape cinci metri înălțime tavanul. Are și o scară uriașă, interioară, care trebuia urcată și coborâtă și a fost închiriată, timp de 20 de ani, unui singur om”, povestea Ana Baniciu.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton