Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos. Micuțul a venit pe lume mai devreme decât estimau medicii

Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos. Micuțul a venit pe lume mai devreme decât estimau medicii
12

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu, în vârstă de 31 de ani, a născut un băiețel perfect sănătos în seara de 4 iunie. Nașterea a avut loc mai devreme decât era planificat, termenul estimat de către medici fiind cel de 12 iunie. Iată detaliile!

Ana Baniciu a născut un băiețel pe 4 iunie

Ana Baniciu și Edi Kovacs sunt în culmea fericirii! Cei doi și-au întâmpinat minunea cu brațele deschise. Deși medicii au informat-o pe artistă la sfârșitul lunii mai că ar putea naște în orice moment, termenul oficial era stabilit pentru data de 12 iunie. Iată că micuțul s-a grăbit să-și cunoască părinții și a sosit pe lume pe 4 iunie, conform Cancan.

Artista s-a pregătit temeinic pentru a deveni mamă pentru prima dată. Artista își pregătise deja bagajul pentru maternitate și stabilise toate detaliile, inclusiv modul în care își dorea să aducă pe lume copilul, exprimându-și dorința de a naște natural.

În plus, fiica lui Mircea Baniciu și Edi Kovacs au decis să se mute pentru a avea mai mult spațiu în urma extinderii familiei. Cei doi au făcut această schimbare acum 3 zile, pe 1 iunie. Atunci, Ana Baniciu a postat un mesaj plin de emoție pe contul ei de Instagram.

Ana 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Eu azi, 1 iunie, plânsă toată. Așa fac eu când se termină un capitol… și ce capitol! Acum 6 ani, la 25 de ani, mă întorceam învingătoare din Asia Express și, cu toți banii strânși și ajutor din partea alor mei, mi-am cumpărat locul meu mult visat! În cei cinci ani de stat aici m-am maturizat enorm, mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni alături de care numai eu știu câte petreceri de neuitat s-au derulat! Avem amintiri pe viață de aici… cu miile de discuții de la renumimtul bar… barul de la bucătărie! Aici am povestit, am râs, am plâns și am proiectat viitorul.

Să nu uit de cel mai important aspect… aici l-am cunoscut pe Edi și aici ne-am legat pe viață! L-am obligat, ce-i drept, să se mute el la mine pentru că, la momentul ăla, simțeam că nu mă pot reloca… Îmi dorisem prea mult cuibul ăsta! Ăsta este locul din care am plecat spre nunta noastră și spre multe alte provocări și proiecte frumoase la care am participat. Noaptea trecută, am stat cu ochii pe pereți și mi-am amintit câte amintiri superbe și câți oameni faini mi-au trecut pragul și evident că m-a apucat nostalgia pentru că începe un capitol cu totul nou.”, scria Ana Baniciu, pe pagina contului personal de Instagram.

Ana Baniciu a angajat deja o bonă pentru fiul său

Pentru a se asigura că totul este pregătit pentru sosirea bebelușului, Ana Baniciu a luat măsuri în avans. Ea a identificat o bonă potrivită pentru micuțul ei și a încheiat deja un contract pentru serviciile acesteia.

Prin aceste acțiuni prealabile, își dorește ca totul să fie aranjat și în armonie atunci când momentul mult așteptat va sosi. Ana recunoaște că suma de bani pe care a scos-o din conturi pentru a o angaja pe bonă nu a fost deloc mică, însă susține că a renunțat fiecare bănuț pentru că femeia este foarte bine pregătită.

„Am și găsit-o, ieri am semnat și contractul. Costă… dar nu e româncă. E din Filipine. Are 40 de ani, o cheamă Mercy și e foarte drăguță”, declara Ana Baniciu, în cadrul platoului unei emisiuni televizate, la mijlocul lunii aprilie.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton