Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu, o nouă imagine alături de fiul său. Artista a dezvăluit fanilor ce nume poartă bebelușul

Ana Baniciu, o nouă imagine alături de fiul său. Artista a dezvăluit fanilor ce nume poartă bebelușul
15

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu a devenit mamă la începutul lunii iunie, puțin mai devreme decât au estimat medicii. Artista a fost nevoită să nască prin cezariană din cauza unor complicații, însă toate problemele sunt acum de domeniul trecutului, iar artista poate respira ușurată. Recent, Ana a distribuit un portret emoționant de familie în care apare alături de Edy Kovacs și fiul lor.

Ana Baniciu a dezvăluit numele fiului său

Ana Baniciu a dezvăluit numele bebelușului său prin intermediul unei postări pe care a făcut-o pe pagina personală de Instagram. Artista a distribuit o imagine în care apare alături de Edy și de Aris, acesta fiind numele pe care l-au ales pentru băiețelul lor. „Noi doi si Aris”, a scris cântăreața în dreptul imaginii.

Ana BaniciuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Fanii au fost impresionați, iar o parte dintre vedete au lăsat comentarii. Giulia Anghelescu a spus că abia așteaptă să-l cunoască pe Aris, în timp ce prietena cea mai bună a Anei, Raluka, a concluzionat că artista și bebelușul sunt absolut adorabili.

Ana Baniciu a primit la spital exact vestea de care se temea cel mai mult. Înainte de naștere, vedeta își exprimase dorința de a-l aduce pe lume fiul ei în mod natural, chiar alegând un medic care să susțină această opțiune. Cu toate acestea, artista a prioritizat siguranța copilului și ar fi acceptat orice variantă doar pentru ca bebelușul să se nască sănătos.

După consultarea medicului, vedeta a primit vestea că bebelușul său avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului, ceea ce ar fi reprezentat un risc în timpul nașterii naturale. Prin urmare, a fost de acord să nască prin cezariană, chiar dacă inițial nu își dorea acest lucru.

Ana Baniciu a născut pe 4 iunie, prin cezariană, deși și-ar fi dorit ca nașterea să decurgă natural. Medicii au decis, însă, că cezariana este cea mai bună soluție în cazul său. 

Ana Baniciu și Edy Kovacs locuiesc într-o casă veche de 100 de ani

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat la începutul lunii în casa la care au visat dintotdeauna și pentru a cărei renovare au depus foarte mult efort.

Este vorba despre o locuință veche, care va împlini curând 100 de ani de existență. Această casă a aparținut bunicilor Anei și a fost locuită, cu chirie, timp de mai bine de două decenii, de același chiriaș care, între timp, le-a devenit prieten de familie.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton