Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu a cedat din cauza problemelor întâmpinate pe aeroport. „Am făcut ce nu făcusem până acum în cele 5 luni de sarcină”

Ana Baniciu a cedat din cauza problemelor întâmpinate pe aeroport. „Am făcut ce nu făcusem până acum în cele 5 luni de sarcină”
13

de Roxana Mirea,

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au plecat în vacanță, dar au întâmpinat probleme la aeroport. Artista nu a mai suportat și a făcut un gest la care nu ar fi vrut să apeleze. „Am cedat într-un final și am făcut ce nu făcusem până acum în cele 5 luni de sarcină”, a declarat Ana Baniciu.  

Ana Baniciu și soțul ei, probleme pe aeroport 

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au plecat în vacanță, însă nu se așteptau să întâmpine asemenea dificultăți la aeroport. Artista, care este însărcinată în cinci luni, a povestit pe Instagram că ea și soțul ei au stat în avion aproape patru ore. În cele din urmă, nici măcar nu au mai decolat. 

Suntem tot aici. N-am decolat că nu se poate. De ce? Nu știm. Avem un noroc la vacanțe… Ultima dată am fost în război. După trei ore de stat aici, în avion, cică plecăm. Am stat doar trei ore”, a povestit Ana Baniciu pe Instastory. 

Apoi, zborul lor a fost anulat, moment în care artista și Edy Kovacs au revenit la cozi interminabile peste tot.   

Așadar, am stat 4 ore într-o aeronavă fără aer condiționat și fără să primim măcar un pahar cu apă. Într-un final, s-au declarat învinși și au anulat zborul… Moment în care am revenit la cozi interminabile pentru tot, să ne controleze iar pașapoartele, să vedem ce zbor putem cumpăra…”, a mai spus Ana Baniciu.  

Ana Baniciu și soțul ei, probleme la aeroport  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Gestul pe care l-a făcut Ana Baniciu în aeroport 

Ana Baniciu spune că a cedat și că a făcut ce nu făcuse până acum în cele 5 luni de sarcină. Artista a cerut să aibă prioritate, dat fiind faptul că este însărcinată. Vedeta a mărturisit că au fost oameni care s-au supărat din cauza gestului ei. 

Am cedat într-un final și am făcut ce nu făcusem până acum în cele 5 luni de sarcină. Am cerut întâietate pentru că sunt gravidă și deja simțeam că mi se face rău, moment în care s-au dezlănțuit ceva oameni că nu e corect, că trebuie să le cer lor voie, că ei nu sunt de acord să mă lase. Cu una dintre doamne m-am întâlnit și în zborul ăsta și abia aștept să mă ridic să merg la baie și să o felicit pentru reacție. Hai să ajungem cu bine”, a mai spus Ana Baniciu. 

În cele din urmă, Ana Baniciu și soțul ei au ajuns în Istanbul, de unde au luat un alt avion.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton