; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amy Winehouse nu era drogată când a murit

25 August 2011

După ce Amy Winehouse fost găsită fără suflate în casa ei din Londra, pe 23 iulie, mulţi s-au grăbit să concluzioneze că artista a fost răpusă de abuzul de droguri şi/sau alcool. Testul toxicologic efectuat de autorităţile britanice arată că artista nu consumase substanţe ilegale, iar rolul jucat de băutură în moartea ei rămâne incert.

Speculaţiile care au circulat după moartea artistei nu se confirmă. Medicii britanici nu au reuşit să găsească urme de droguri în urma testului toxicologic, anunţă dailymail.co.uk.

Informaţia a fost făcută publică de familia cântăreţei printr-un comunicat.

„Rezultatele testului toxicologic, pe care familia Winehouse le-a primit de la autorităţi, au confirmat că Amy nu consumase substanţe ilegale înainte de a muri.

Rezultatele indică prezenţa alcoolului în organism, însă nu se poate determina dacă a jucat un rol în moartea ei. Ancheta va fi concluzionată în luna octombrie', se arată în comunicat.

Trei săptămâni fără alcool

La scurt timp după ce Amy Winehouse a fost găsită moartă, un dealer din Londra a declarat că a ajutat-o pe cântăreaţă să cumpere droguri în valoare de 1.400 de euro cu o zi înainte de tragicul eveniment.

În schimb, tatăl cântăreţei, Mitch Winehouse, le-a declarat celor prezenţi la înmormântare că Amy Winehouse reuşise să scape de dependenţa de droguri şi încerca să se dezică de alcool:

„Acum trei ani, Amy a scăpat de dependenţa de droguri. Doctorii spuneau că este imposibil, dar ea a reuşit.Încerca din greu să renunte şi la alcool şi tocmai încheiase a 3-a săptămână de abstinenţă'.

Fundația „Amy Winehouse' mai are de așteptat

Mitch Winehouse a anunţat că vrea să deschidă o fundaţie caritabilă în memoria cântăreţei, pentru a-i ajuta pe cei care luptă cu dependenţa de droguri sau alcool. Planurile sale au fost date peste cap, după ce o altă persoană a înregistrat numele Amy Winehouse Foundation.

Înainte să moară, Amy Winehouse plănuia să adopte o fetiţă de zece ani de care s-a ataşat în timpul petrecut pe insula St. Lucia din Caraibe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare