; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amy Winehouse amână lansarea noului album

30 May 2011

După ce a ajuns iar la dezintoxicare, extravaganta cântăreaţă Amy Winehouse, nu va reuşi să lanseze noul album la data stabilită, scrie femalefirst.co.uk.

La cei 27 de ani ai săi, Amy are deja 8 ani de showbiz la activ, mai multe premii Grammy şi milioane de discuri vândute.

Cântăreaţa britanică pregătea al treilea album din carieră, dar internarea la clinica The Priory din Londra, miercurea trecută, a dat totul peste cap.

Ea a terminat, într-un final, albumul şi este gata (n.r. de lansare). Erau aproape de alegerea datei de lansare şi s-a întâmplat asta. Va sta în clinica de dezintoxicare în viitorul apropiat şi trebuie să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. În niciun caz nu pot fixa o dată sigură pentru lansare, până nu se ştie când va ieşi de acolo', a spus o sursă citată de ziarul britanic The People.

Purtătorul de cuvânt al artistei, citat de Vancouver Sun, a spus că internarea vedetei la dezintoxicare nu va afecta concertele programate pentru vara 2011. Ea vrea să fie pregătită pentru concertele din Europa din această vară', scrie într-un comunicat dat presei.

Amy Winehouse are programat un concert în Bucureşti, pe 15 august, pe stadionul Iolanda Balas Soter.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare