; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amy Winehouse a murit la doar 27 de ani!

23 July 2011

Amy Winehouse a fost găsită moartă, sâmbătă după-amiază, în apartamentul ei din Londra, relatează Daily Mail. Din primele cercetări, cauza decesului este o supradoză.

Amy Winehouse se lupta deja de mulți ani cu dependența de droguri și alcool.La ultima internare, medicii au avertizat-o pe cântăreață că ar putea să moară dacă nu renunţă complet la alcool.

Atunci când ambulanța a ajuns la locuința artistei, medicii nu au mai putut face nimic, iar poliția a catalogat cazul ca fiind „inexplicabil'.

De fapt, două ambulanțe au sosit la apartamentul din nordul Londrei, unde locuia Amy Winehouse. După cinci minute de la apariția lor, un alt paramedic a sosit pe bicicletă, potrivit unui purtător de cuvânt. „Din păcate, pacienta era moartă', a adăugat el.

Într-o declarație, poliția din Londra a anunțat că „a fost chemată de ambulanța londoneză la adresa din Camden Square NW1 la ora 16.05, astăzi, 23 iulie, prin care a fost anunțată de faptul că o femeie a fost găsită decedată'.

Cercetările continuă la această oră, pentru a se verifica circumstanțele morții artistei, au spus sursele citate de publicația britanică.

Potrivit publicației People, Amy Winehouse a cumpărat, vineri, mai multe tipuri de droguri, printre care heroină și ecstasy.

Potrivit postului BBC, citat de realitatea.net, patronul unui restaurant din zona unde locuia artista, a declarat că a văzut-o pe cântăreaţă marţea trecută, iar aceasta nu mai bea alcool. “Mi-a spus: . Era normală. Vorbea cu toată lumea, făcea fotografii cu copiii, le dădea autografe”, a spus Silva pentru televiziunea britanică.

Cântăreața trebuia să ajungă în concert și la București, dar concertul a fost anulat, după ce Winehouse a înfuriat fanii din Belgrad în timpul unui concert.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare