; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amy Winehouse a anulat și concertul de la București

21 June 2011

Amy Winehouse a anulat toate concertele din cadrul turneului european programat pentru vara lui 2011. Printre ele, și concertul de la București, de pe 15 august.

Problemele au început sâmbătă noapte, când artista a fost huiduită în timpul concertului de la Belgrad, când a urcat pe scenă cu o oră întârziere și era prea băută ca să poată articula versurile piesei „Just Friends', relatează People.com.

Tot la Belgrad, Amy Winehouse și-a salutat cei 20.000 de fani strigând „Salut, Atena !', a relatat ediția engleză a ziarului Telegraph.

După aceste incidente, Winehouse a anulat următoarele două concerte programate, cel de la Atena și cel din Istambul.

“În ciuda faptului că a dorit să se achite de aceste obligaţii contractuale, ea a fost de acord cu punctul de vedere al echipei manageriale, potrivit căruia ea nu poate să cânte la capacitatea maximă, şi s-a întors acasă”, se afirmă într-o declaraţie oficială. “Vrea să îşi ceară scuze faţă de fanii care voiau să o vadă în aceste concerte, dar consideră că acesta este lucrul corect pe care trebuie să îl facă”, au declarat reprezentanții artistei după concertul eșuat de la Belgrad.

Amy Winehouse s-a întors la spital, după ce abia reușise să iasă din clinica de dezintoxicare din Londra, unde se internase din proprie inițiativă.

Cei ce şi-au achiziţionat deja bilete pentru evenimentul de la București îşi pot recupera banii prezentând biletul la punctul de vânzare de unde l-au cumpărat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare