; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amna, momente grele după infectarea cu Covid 19

Amna, momente grele după infectarea cu Covid 19: „Am avut un atac de panică”

14 April 2021

Infectată cu COVID 19, Amna nu se simte foarte bine. În direct din izolare, artista i-a povestit lui Cristi Brancu cât de speriată este de virus și efectele lui asupra organismului.

„Astazi sunt în ziua a noua și am început să mă desaturez la oxigen, mă măsor și am 95-96. Stau cu sufletul la gură pentru că m-au averizat toți cunoscuții că virusul asta e atât de pervers și a opta, a noua zi, când nu mai ai febra, se întâmplă treaba asta cu oxigenul și e foarte periculoasă. Sunt un pic speriată', a spus Amna la Exclusiv VIP.

Artista a povestit că atunci când a aflat că este infectată a avut un atac de panică. 

„Aveam niște filmări săptămâna trecută și simțeam că sunt moleșită, am luat termometrul lui fiu-miu și am realizat că aveam 38. Aveam teste rapide în casă, am făcut 3 și au ieșit toate pozitive. M-am dus și am făcut și la spital un test, care a ieșit la fel, pozitiv. Am avut un atac de panică după care am zis că trebuie să accept situația.'

Ce simptome a avut Amna

Amna povestește că a avut simptome variate și că virusul a trecut-o prin toate stările.

„Am avut toate stările de la frison, dureri de cap, dureri musculare, dureri articulare, nu mai am gust și miros de 5 zile, mănânc ca să mănânc. Astăzi m-am speriat că mi-a scăzut oxigenul', a povestit artista pentru Exclusiv VIP.

Pentru a reuși să treacă cu bine peste COVID 19, Amna urmează recomandările medicilor.

„Am fost la spital, am o echipa de medici care mă au sub supraveghere, am făcut analize la sânge, la plămâni. Am urmat medicația dată de doctori și acum iau numai vitamine', a povestit artista.

Sursa foto: Instagram

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by AMNA (@amnamusic)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare