; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amna

Amna, mărturisiri șocante! „Am fost pe punctul să fiu oarbă”. Ce a pățit Faimoasa de la „Survivor România”

01 July 2021

Artista a mărturisit că, în copilărie,  a avut o cumpăna greu de trecut, care ar fi putut-o marca pe viață. La Exclusiv VIP, la Prima TV, Amna a povestit cum a fost la un pas de orbire. 

„La 3 luni și 6 luni am fost operată la ambii ochi pentru că nu vedeam. S-a întâmplat să nu văd.  Doctorul care m-a operat a și spus: „uite ce ochi frumoși am salvat.' Din acel moment viața mea s-a schimbat . Nu ne dăm seama ce norocoși suntem că avem 2 mâini, 2 picioare, că vedem. Când îți e rău, se anulează tot ceea ce te necăjea, sănătatea e cea mai importantă', a spus Amna la Exclusiv VIP.

Amna i-a mărturisit lui Cristi Brancu, la Prima TV, că divorțul și dezamăgirile suferite au făcut-o să devină…materialistă.

 „Până la 30 de ani aș fi ales dragostea. După 30 de ani aleg banii. Pentru că atunci când iubești orbește, îți dai seama că, dacă te confrunți cu probleme materiale, dragostea nu te mai ajută. Cel puțin prin ce am trecut eu în viața personală mi-am dat seama că, atunci când am hotărît să  divorțez, situația financiară în care mă aflam m-a pus într-o situtație dificilă, nu eram ok. Cine nu spune că banii nu contează nu știe ce zice. Când ai un suflet de crescut poți să ai toată iubirea de pe pământ, dacă copilul tău moare de foame, nu e bine . Știi vorba aia:  Dragostea trece prin stomac?' Nu am înțeles-o până cum 2 ani.'

Cât despre dragoste, Amna are un plan clar.

„Îmi doresc să mă lovească săgeata lui Cupidon și să zic Doamne ajută. Lista nu corespunde cu ce îți da Dumnezeu. Cu cât nu ai așteptări,  cu atât e mai minunat. Că, dacă nu ai așteptări, nu ești dezamăgit. Vreau să mă surprindă viața și sunt deschisă la orice. Nu prea ofer șanse și îmi dau seama din prima cam ce se întâmplă.'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare