; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stela popescu

Amintiri despre Stela Popescu, în weekend, la „Dincolo de aparențe”. Un cunoscut om de televiziune își amintește: „Câteodată eram șoferul ei”

09 February 2018

Octavian Ursulescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi, își amintește cu nostalgie de relația deosebită pe care a avut-o de-a lungul timpului cu îndrăgita și regretata actriță Stela Popescu.

El mărturisește, în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars că Stela Popescu era o femeie foarte energică și pozitivă tot timpul.

'Stela Popescu m-a marcat în viață. Am fost prieteni de familie. Stela după două-trei spectacole era un monument de energie. Ne zicea ‘băieți, ce bem, ce mâncăm, ce vedem? Eu și Stela am fost într-un cerc de prieteni foarte apropiați. Câteodată eu eram șoferul ei, ea nu avea mașină, o luam și mergeam  acolo. Am fost foarte legat de ea. Ne simțeam bine, eram noi între noi și Stela era copleșitoare', povestește Octavian Ursulescu.

Amintiri de neuitat legate de mari nume ale cinematografiei și muzicii românești, Octavian Ursulescu împărtășește, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare