Homepage  / Vedete româneşti

Amintirea neplăcută de care Cristina Cioran nu poate scăpa. Speră ca fiica sa să nu treacă vreodată prin așa ceva

Amintirea neplăcută de care Cristina Cioran nu poate scăpa. Speră ca fiica sa să nu treacă vreodată prin așa ceva
13

de Redactia Tvmania

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, este astăzi o femeie împlinită din toate punctele de vedere. De când a venit pe lume fiica sa, Emma, viața Cristinei s-a schimbat radical, iar actrița a învățat ce înseamnă dragostea necondiționată. Precum orice mamă, Cristina își dorește cele mai bune lucruri pentru fiica sa și nu dorește ca aceasta să treacă prin aceleași experiențe de care ea a avut parte atunci când eram copil.

Amintirea neplăcută pe care Cristina Cioran nu și-o poate șterge din memorie

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp, iar din iubirea lor a luat naștere Emma, un copil care s-a născut prematur și pentru viața căruia Cristina s-a rugat neîncetat până a fost vindecată complet de către medici. Cristina și Alex au pornit pe căi separate, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care o au împreună.

Cristina Cioran, prima reacție după despărțirea de Alex DobrescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cristina este cea care are grijă, 24 din 24 de Emma. Actrița își dorește tot binele din lume pentru fetița sa și speră că ea nu va trece prin aceleași experiențe traumatizante pe care vedeta le-a trăit în tinerețe.

Într-un interviu recent acordat pentru Ego.ro, Cristina Cioran a vorbit despre profesorii violenți pe care i-a avut de-a lungul timpului, persoane care considerau că educație se face apelând și la forța fizică atunci când elevii sunt neascultătoti.

Cristina își amintește și astăzi profesorii care aplicau pedepse elevilor, fie aruncând cu cheile în urma lor, fie lovindu-le palmele cu riglele. De altfel, Cristina recunoaște că și ea a primit nenumărate lovituri de la profesorii care nu stăteau deloc bine la capitolul simț pedagogic.

„Pot să spun doar atât: doamna mea învățătoare, din nefericire, avea un băț verde din plastic, iar pălmuțele astea, dacă ți se par foarte muncite, să știi că sunt foarte lovite. Din copilăria mea. Primeam la pălmuță foarte rău. Nu aș merge pe educația asta. Era groaznic. Mai aveam un profesor care trăgea de perciuni. Mai aveam un alt profesor care arunca cu mănunchiul de chei. Deci nu cred în educația făcută cu bătaia„, a declarat Cristina Cioran, conform Ego.ro.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit anul trecut

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să pună capăt relației lor în toamna anului trecut. Deși nu mai formează un cuplu alături de actriță, Alex face tot ce îi stă în putință pentru a contribui la creșterea Emmei și încearcă să intre în grațiile celei care cândva i-a fost parteneră de viață.

„El tot își dorește să ne împăcăm, dar… om vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile”, declara Cristina, potrivit Cancan.

Sursă foto: Instagram Cristina Cioran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton