; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nationala de fotbal a Romaniei_foto FRF

Amicalul România – Lituania e în direct la TVR 1 şi TVR HD

21 March 2016

Partida amicală România – Lituania, pe care reprezentativa de fotbal a României o susţine înaintea plecării la EURO 2016, poate fi urmărită miercuri, 23 martie, de la 20.00, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Nationala de fotbal a Romaniei_foto FRF

Naţionala de fotbal a României susţine trei meciuri de pregătire înaintea plecării la EURO 2016: cu Lituania, cu Spania şi cu Georgia. Primul meci, România – Lituania, din 23 martie, va putea fi urmărit în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+ de la ora 20.00, cu comentariul lui Emil Hossu Longin şi al lui Marian Olaianos. Partida va fi precedată, de la 19.00 şi urmată, de la ora 22.00, de „Repriza a treia', moderator Cristi Mîndru.

România – Lituania se va juca la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici', aceasta fiind prima partidă internaţională la nivel de selecţionate găzduită de arena de la Dunăre. Este şi primul meci din istoria Naţionalei care se joacă la Giurgiu. Cu această partidă, se dă startul pregătirilor pentru EURO 2016 pentru echipa României. De miercuri, 23 martie, mai sunt 79 de zile până la meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal.

România a susţinut zece meciuri directe cu Lituania, dintre care nouă au fost victorii şi o singură înfrângere.

Celelalte două partide de pregătire pentru EURO 2016, pe care România le va susţine în următoarea perioadă sunt: cu Spania, pe 27 martie, ora 21.45 şi cu Georgia, pe 3 iunie. Testul cu campioana europeană en-titre, Spania, va avea loc la Cluj-Napoca, pe „Cluj Arena', şi se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate. Pentru ultima partidă, detaliile privind stadionul şi ora începerii nu au fost stabilite.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare