; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Americanii îşi botează copiii inspiraţi de saga „Amurg”

10 May 2011

„Isabella' şi „Jacob' – numele a doi dintre protagoniştii francizei „Amurg', interpretaţi de Kristen Stweart şi Taylor Lautner – sunt cele mai populare prenume alese pentru botezul nou-născuţilor în SUA, scrie revista „Time'.

Într-un clasament cu 1.000 de locuri, întocmit de Social Security Administration, prenumele – care au fost şi anul trecut pe primul loc – sunt cele mai folosite.

„Edward' (numele vampirului jucat de Robert Pattinson) lipseşte, însă, din Top 10. Este clară influenţa filmelor inspirate de cărţile lui Stephenie Meyer: în ultimii 12 ani, Isabella nu a intrat decât o singură dată în primele zece poziţii (anul trecut).

O noutate a topului din acest an o constituie avansul numelor „Kellan' (un alt personaj din „Amurg'), „Knox' (cum e botezat unul dintre copiii cuplului Anjelina Jolie – Brad Pitt) şi „Tiana' (protagonista animaţiei Disney „Prinţesa şi broscoiul') – care nu au intrat, însă, în Top 10.

Mare absent al clasamentului este „Elvis': prenumele lipseşte din cele 1.000 de nume desemnate drept cele mai populate în SUA, pentru prima dată din 1954 încoace.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare