; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Americanii adaptează trilogia Millenium din 2011 încolo

22 July 2010

Celebrele cărţi scrise de suedezul Stieg Larsson („Bărbaţi care urăsc femeile', „Fata care s-a jucat cu focul' şi „Castelul din nori s-a sfărâmat') şi publicate postum, în 2005, 2006 şi 2007, vor fi din nou adaptate pentru marele ecran, de data această în SUA, din 2011.

Conform movieweb.com, s-a anunţat data apariţiei primei pelicule, care va fi regizată de David Fincher: 12 decembrie 2011. Producţia va fi o versiune americanizată a filmului suedez „Män som hatar kvinnor' (2009, care îi are în rolurile principale pe Michael Nyqvist, Noomi Rapace) şi va fi fidelă cărţii lui Larsson.

În plus, Amy Pascal, directoarea Sony Pictures (studioul care produce pelicula), a spus că se intenţionează realizarea unei trilogii, după modelul suedez. Nu se ştie încă cine va intra în pielea celor doi protagonişti: jurnalistul de investigaţie Mikael Blomkvist şi hackeriţa Lisbeth Salander.

Se zvoneşte că de rolul masculin sunt interesaţi actori ca George Clooney, Johnny Depp şi Brad Pitt, dar că Daniel Craig a dus tratative seriose pentru rol, în timp ce Salander ar putea fi interpretată de Kristen Stewart, Ellen Page ori Carey Mulligan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare