; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gillian Anderson

„American Gods”: Gillian Anderson a postat prima fotografie

06 July 2016

Noul serial „American Gods' este în lucru, iar actrița Gillian Anderson a urcat pe contul ei de Twitter o fotografie destul de misterioasă.

Gillian Anderson

Perspectivele sunt foarte pozitive pentru noua producție. După oprirea serialului „Hannibal', aflat la al treilea sezon, Bryan Fuller și-a găsit o nouă jucărie: adaptarea pentru micul ecran a bestseller-ului semnat de Neil Gaiman.

CmNiMYwWMAA43Ab

Ocazie cu care, Fuller s-a reîntâlnit cu Gillian Anderson, cu care lucrase și în „Hannibal'. Actrița, celebra Dana Scully din „Dosarele X' / „X-Files', este și cea care a dezvăluit publicului prima imagine din „American Gods' pe Twitter: o fotografie neclară, în care se pare să aibă o coafură à la Marilyn Monroe.

Pilotul serialului se filmează în aceste zile în Oklahoma, iar producția va fi difuzată de canalul Starz, probabil la începutul anului viitor. În acest moment, au fost comandate numai 10 episoade, dar cum cartea „American Gods' a avut un mare succes în librării, poate că sezonul al doilea nu se va lăsa prea mult așteptat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare