; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photo shared by America Ferrera on (1)

America Ferrera va debuta în regie cu un film produs de Netflix

26 February 2021

Actrița și producătoarea America Ferrera (36 de ani) va debuta în regia de film cu pelicula „I Am Not Your Perfect Mexican Daughter', produsă de Netflix, informează peopleenespanol.com. 

 

Cunoscută din serialul „Betty cea urâtă' (care i-a adus Globul de Aur în 2007) și din filme precum „Nuntă în familia noastră' sau „Corespondenți speciali', actrița și producătoarea America Ferrera trece în spatele camerei pentru a regiza primul său film de ficțiune, după ce a semnat regia mai multor episoade din serialele „Superstore' și „Genteficare'. 

 

„I Am Not Your Perfect Mexican Daughter' este ecranizarea romanului omonim scris de Erika L. Sánchez și publicat în 2017 (care a fost finalist în competiția pentru Premiul național de literatură pentru tineret). Fiica unor imigranți mexicani, născută în Statele Unite, poeta și scriitoarea Erika L. Sánchez descrie în carte peripețiile adolescentei Julia Reyes, care se confruntă cu presiunile, așteptările și stereotipurile la care e supus cineva care crește într-o familie de mexicano-americani aflată la prima generație. 

 

Julia se ceartă des cu părinții, care ar prefera ca Julia să se comporte ca sora ei, Olga, iar când aceasta are un accident cumplit, Julia este cea care luptă să păstreze familia unită. Scenariul filmului va fi scris de Linda Yvette Chávez, creatoarea serialului Netflix „Genteficare' (lansat la începutul anului 2020 și care va avea și un sezon doi), la care a colaborat cu America Ferrera, care a fost și producător executiv al serialului. 

 

„Acum câțiva ani m-am îndrăgostit de uimitorul roman al Erikăi L. Sánchez, a povestit America Ferrera. Profunzimea și inteligența teribilă a scriiturii ei și tânăra sa eroină mexicană m-au impresionat extraordinar. Sunt onorată să regizez acest film, după scenariul Lindei Yvette Chávez, care a adaptat atât de frumos cartea pentru ecran. E un vis să regizez povestea venită din partea a două autoare atât de talentate și abia aștept să împărtășesc acest film cu numeroșii fani ai romanului și să le fac oamenilor cunoștință cu această poveste amuzantă, profundă și puternică. Sunt onorată că Netflix mi-a încredințat un asemenea proiect”, a mai spus ea.  

 

  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare