Homepage  / Televiziune

America Express, 22 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, singur la careu. De ce a lipsit Doina Teodoru. „M-a speriat!”

America Express, 22 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, singur la careu. De ce a lipsit Doina Teodoru. „M-a speriat!”
10

de Andra Stana,

Pentru concurenții de la America Express, urmează emoții mari la careul din această seară. Una dintre surprizele serii este apariția lui Cătălin Scărlătescu fără Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu vine la careu fără Doina Teodoru, iar votul rupe alianțele

Motivul pentru care Doina Teodoru a lipsit de la întâlnirea cu Irina Fodor a creat îngrijorare. „Am avut o stare de leșin. Nu am mai văzut nimic în fața ochilor, mi s-a tăiat filmul”, a povestit Doina.

„Cum am ajuns la Irina, i s-a făcut rău! A avut nevoie de medic și perfuzii. M-a speriat!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, așteptând cu emoții să vadă cum evoluează starea partenerei sale.

America-Express_editia-24_6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Votul va da peste cap multe planuri la America Express 2023

Tensiunea va fi resimțită, însă, de toți ceilalți concurenți la careul din această seară, pentru că Irina Fodor dezvăluie echipele ajunse la ea pe ultimele două locuri în cursa precedentă. Dar mai ales pentru că… urmează un vot care va da peste cap multe planuri.

Un vot care rupe alianțe, în urma căruia se alege cea de-a treia echipă care se aliniază la startul cursei pentru ultima șansă.

De ce? Înțeleg, e un concurs, dar noi am vorbit o treabă, am stabilit că avem o înțelegere. Nimeni nu se aștepta la asta”, a fost reacția echipei care a obținut majoritatea voturilor, la un careu extrem de tensionat.

Astfel, întrecerea care va urma va fi una aprigă: fie că spală rufe în mod tradițional sau urcă 300 de trepte, fiecare misiune făcută sub amenințarea vulturului roșu devine și mai grea.

Care sunt echipele care se vor înfrunta în cursa pentru ultima șansă și ce deznodământ va avea careul final telespectatorii vor descoperi în palpitanta ediție America Express, difuzată de Antena 1 miercuri seară, 22 februarie, de la ora 20:30.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton