Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Programul de difuzare

America Express 2023. Programul de difuzare
46

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii „Asia Express”! Antena 1 a anunțat când începe show-ul „America Express”, așa cum se numește acum „Asia Express”. Nouă echipe au pornit pe Drumul Aurului și au trecut prin provocări nebănuite. Iată când are premiera show-ul „America Express”, la Antena 1.

America Express 2023 – Cele mai noi informații

Update 23 martie 2023: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express, aseară, 22 martie 2023Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au primit primul cufăr. În cea de-a doua etapă a probei, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ajuns ultimii la Irina, așa că și eu au fost nevoiți să aleagă o cutie. Ultima probă a fost pierdută de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cărora le-a revenit încă un cufăr.

Apoi, Irina Fodor a deschis, pe rând, cuferele celor două echipe. Figurina roșie se ascundesa într-una dintre cutiile primite de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Așadar, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt echipele care se vor întrece în Marea Finală.

catalin-scarlatescu-si-doina-teodoru-eliminati-de-la-america-express-2023.-cele-doua-echipe-care-lupta-in-marea-finala-7-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 46

Update 22 martie 2023: Primii care au reușit să ajungă la Irina Fodor după ce au pus în scenă un adevărat carnaval au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Așadar, ei au primit un avantaj important în cursa ce-a urmat. Cei doi au plecat în cursă cu 20 de minune înaintea celorlalți.

Tot aseară seară, Irina Fodor a pus în joc cuferele cu cea mai mare amenințare de pe Drumul aurului: vulturul roșu, care va trimite acasă ultima echipă înainte de Marea Finală. Urmează, așadar, trei curse la capătul cărora Irina îi așteaptă pe concurenți alături de mult temutele cutii, rezervate echipei care se situează pe ultimul loc.

După o cursă istovitoare, concurenții au ajuns rând pe rând la Irina Fodor. Echipa care a ajuns pe ultimul loc a fost cea formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cătălin Scărlătescu a lăsat-o pe Doina să aleagă unul dintre cuferele din fața Irinei.

Avem două variante mari și late: ori este de aur, ori este roșu. Oricum ar fi, trebuir să continuăm cursa și vedem la final și să avem grijă să nu mai luăm niciun curăfur”, a spus Doina Teodoru.

Update 21 martie 2023: Ediția de aseară, 20 martie 2023, a emisiunii America Express a venit cu o explozie de culoare, muzică, dansuri și costume extravagante. Concurenții au avut parte de o misiune de proporții: au fost nevoiți să organizeze propria paradă de festival, inspirați fiind chiar de carnavalul care se desfășoară anual în orașul unde au ajuns. Este vorba despre Carnavalul de la Barranquilla, al doilea cel mai mare eveniment de acest gen din lume, după cel din Rio de Janeiro.

După ce au strâns suma de bani necesară, Nelu Cortea și Cătălin Bordea i-au trimis Irinei Fodor dovada că au terminat proba și au primit detalii despre următoare destinație. Acela a fost momentul în care cei doi au fost jefuiți la America Express 2023.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea încercau să iasă din piața unde s-a desfășurat misiunea și într-o secundă un bărbat le-a furat telefonul pe care Cortea îl purta la cingătoare. 

Într-o fracțiune de secundă. Și tu ai fost foarte amuzant. A fost cea mai scurtă intervenție din istoria intervențiilor”, a precizat Bordea.

Mă, dar și cât tupeu pe el! Omul era filmat. Era ditamai camera! Nicio treabă n-a avut. A luat telefonul, s-a dus într-o piață, pa”, a completat Cortea.

Am trecut cu greu peste moment pentru că am început să ne panicăm. Ne-am dat seamă că zona în care suntem nu e prea prietenoasă”, a mai povestit Cortea.

Update 20 martie 2023: În ediția America Express de aseară, Irina Fodor a dat startul etapei a zecea pe plajele de la Marea Caraibilor. Miza ediției a fost jocul pentru ultima amuletă din acest sezon. 

După probe istovitoare, echipele care s-au calificat la jocul de amuletă au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei patru concurenți au avut și ajutoare, oameni pe care i-au convins să facă probele împreună cu ei. A fost un joc de amuletă încărcat de povești cu pirați, legende locale, desfășurat într-un peisaj de vis, pe una dintre superbele plaje de la Marea Caraibelor.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost câștigătorii amuletei de 1000 de euro și a Jocker-ului.

„Ne-am bucurat toți patru foarte tare, dar în contrast total, Bălanca era transfigurată!”, au spus câștigătorii.

Update 15 martie 2023: Cele patru echipe s-au luptat aseară, 14 martie 2023, în semifinala America Express, să intre la jocul de amuletă. Echipele care s-au calificat au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Dinu și Jean Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Andreea Bălan a trăit momente de panică, fiind la un pas de accidentare. Înainte să vină la America Express, artista a căzut în fața casei, în timp ce mergea cu rolele și a avut nevoie de ajutor medical, motiv pentru care a rămas cu o traumă care a făcut-o să renunțe la jocul de amuletă.

Așadar, lupta de la jocul de amuletă s-a dat între Cătălin Bordea, Nelu Cortea și frații Gavril. Câștigători au fost Jean și Dinu Gavril, care au primit un Dorados de 10 sori și o amuletă de 1.000 de euro.

cine-a-castigat-jocul-de-amuleta-din-semifinala-america-express-14-martie-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 46

Update 14 martie 2023: America Express a continuat aseară, 13 martie 2023, cu o cursă cu totul specială: concurenții au luptat individual în competiție. Cătălin Bordea, Andreea Antonescu, Dinu Gavril și Doina Teodoru au plecat în cursă. Cu Irina Fodor, au rămas Cătălin Scărlătescu, Nelu Cortea, Jean Gavril și Andreea Bălan.

Prima care a ajuns la destinație după cursa de una singură a fost Doina Teodoru. De asemenea, Nelu Cortea a făcut show când l-a văzut pe Cătălin Bordea. După Bordea, a avut Andreea Antonescu. De altfel, Dinu Gavril a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au reunit primii, iar pentru asta au 5 sori și mai au 5 sori pentru că chef Cătălin a câștigat un joc. De asemenea, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat o probă, motiv pentru care au obținut 5 puncte din partea Irinei Fodor. Aceștia au mai primit 3 puncte pentru că s-au reunit a doua echipă.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au adunat 7 sori, în timp ce Jean și Dinu Gavril au obținut 6 puncte.

concurentii-au-luptat-individual-la-america-express-13-martie-2023-5-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 46

Update 13 martie 2023: Având în vedere că finala se apripe cu pași repezi și regulile au devenit mai aspre, așa că la jocul de amuletă au intrat doar două echipe, nu trei. Echipele care s-au înfruntat pentru a obține Jokerul au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Jocul de amuletă a avut un final glorios pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi au câștigat marele avantaj. „S-a jucat o amuletă de 1000 de euro, s-a câștigat de către Nelu Cortea și Cătălin Bordea”, a anunțat Irina Fodor.

Puteți opri pentru 10 minute orice echipă întâlnită pe drum în ultima parte a acestei etape”, este Jokerul câștigat de Cortea și Bordea.

Update 9 martie 2023: În cursa pentru ultima șansă au intrat automat Jean și Dinu Gravil, Puya și Melinda. Apoi a urmat ultimul vot la careu din acest sezon. În urma voturilor concurenților, în cursă au intrat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Cătălin Sărlătescu și Doina Teodoru au ajuns primii la Irina Fodor, urmați de Jean și Dinu. Așadar, Puya și Melinda au fost eliminați de la America Express, aseară, 8 martie 2023, având în vedere că vulturul a fost roșu.

Ce să facem acum? Se pare că s-a terminat cursa pentru noi”, a spus Puya.

puya-si-melinda-eliminati-de-la-america-express-2023.-6-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 46

Update 8 martie 2023: Aseară, 7 martie 2023, amuleta a adus adrenalină la maximum într-unul dintre cele mai frumoase peisaje ale Columbiei: canionul Chicamocha. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda și-au învins fricile. Echipa care a câștigat jocul de amuletă de la America Express, aseară, 7 martie 2023, a fost cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Apoi, cele patru echipe au primit ca misiune să ajungă la Monumento a la Hormiga din Bucaramanga, cu cel puțin 6 obiecte din proverbele pe care le-au competat la o probă anterioară. Concurenții au știut de la început că nu mai există în joc o imunitateultima din competiție fiind câștigată anterior de Andreea Bălan și de Andreea Antonescu.

După o cursă plină de adrenalină, cu tiroliene și proverbe, la Irina Fodor au ajuns primii Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Chiar dacă n-a mai fost nicio imunitate în joc, echipa învingătoare a primit o noapte la hotel și au fost scutiți de corvoada de a-și căuta cazare.

Update 7 martie 2023: Concurenții de la America Express s-au întrecut aseară, 6 martie 2023, în cursa pentru ultima imunitate din acest sezon al show-ului de la Antena 1. Cu toții au luptat cu toate forțele, însă doar o echipă a ieșit învingătoare.

Așadar, ultima imunitate de la America Express 2023 a fost câștigată de Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Ne-am dorit atât de tare imunitatea și să intrăm în etapa nouă!”, a spus Andreea Antonescu.

Am fost determinate”, a precizat Andreea Bălan.

Update 6 martie 2023: Concurenții America Express au început explorarea unei regiuni fascinante din Columbia: Santander. Iar primul pas pentru a o cunoaște a fost gastronomia locală, care ascunde multe provocări pentru stomacuri tari. Astfel, cele 5 echipe au descoperit micul dejun preferat în vechime de șamani. A urmat cea mai grea probă a ”delicateselor” culinare nedorite.

Concurenții de la America Express se află în Columbia, a treia țară de pe Drumul aurului. Duminică seară, trei echipe s-au întrecut în cursa pentru amuletă. Primele echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și Dinu. După o cursă în care au mâncat viermi, hamsteri și furnici, primele 3 echipe s-au luptat pentru amuletă și joker.

După un joc de amuletă intens, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au obținut victoria, reușind să ducă 6 „ouă” în căsuța lor de furnici. Pentru Nelu Cortea și Cătălin Bordea, aceasta a fost a patra amuletă câștigată la America Express 2023.

A fost cel mai la limită joc”, au descris comedianții „lupta” lor cu frații Gavril.

Update 2 martie 2023: În cursa pentru ultima șansă, au intrat automat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bie Adam și Mikey, fiind pe ultimele două locuri. În urma voturilor, celor două echipe li s-au alăturat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu.

După o cursă istovitoare și o mulțime de probe dificile, echipele au ajuns rând pe rând la Irina. Cursa s-a dovedit a fi una extrem de dificilă mai ales pentru Bie și Mikey, care s-au certat pe drum și au făcut un schimb de replici acide. Așadar, Bie și Mikey au ajuns pe ultimul loc și au fost eliminate de la America Express 2023 pentru că vulturul a fost roșu.

„Acum să nu facem o înmormântare din asta. Eu vreau să vă zic că asta a fost cea mai tare experiență din viața mea. Chiar dacă fac vlog de 10 ani și am făcut toate tâmpeniile care se pot face în România și în afară, nu se compară cu nimic de aici. Chiar și România Express am făcut în România. V-am copiat până să mă luați aici. A mers. Am tot ce-i mai bun, Mă bucur foarte tare că am trăit chestia asta cu mama. Nu exista echipă mai tare pe care puteam s-o am și mă bucur foarte tare că i-am oferit și ei această experiență pe care sigur o s-o reținem toată viața”, a spus Bie Adam.

bie-adam-si-mikey-au-fost-eliminate-de-la-america-express-2023-7-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 46

Update 1 martie 2023: În ediția de aseară, 28 februarie 2023, a emisiunii America Express, concurenții s-au întrecut în cursa pentru imunitate. 

Primii care au ajus la Irina Fodor au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care au fost foarte fericiți când aceasta le-a înmânat o sticlă de vin și i-a anunțat că au parte de cazare. Așadar, cei doi au fost convinși că au câștigat imunitatea, însă anunțul neașteptat al Irinei i-a luat prin surprindere.

„Despre imunitate nu putem vorbi încă pentru că se va stabili în funcție de numărul de hăinuțe, dar și în funcție de timpul în care ați ajuns la mine. În funcție de asta se va stabili echipa imună”, a fost anunțul surprinzător dat de Irina Fodor.

Ediția de aseară a emisiunii America Express a început cu al doilea joc pentru amuletă din Columbia, la care au participat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Puya și Melinda, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cei șase concurenți s-au străduit să ducă la bun sfârșit probele, însă echipa învingătoare a fost cea formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. 

cine-a-castigat-amuleta-la-america-express–28-februarie-2023-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 46

Update 28 februarie 2023: Noile echipe au fost formate din Jean Gavril și Andreea Bălan, Dinu Gavril și Bie, Andreea Antonescu și Puya, Melinda și Nelu Cortea, Cătălin Bordea și Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu și Mikey. Imediat ce s-au trezit, concurenții au fost puși să se pregătească de nuntă.

Când au ajuns pe Podul Sufletelor, cuplurile au putut „divorța”, aruncând verighetele într-un râu. Odată refăcute la forma inițială, echipele au pornit către Irina Fodor. Primii care au divorțat au fost Nelu Cortea și Melinda. Imediat, au ajuns și Cătălin Bordea și Doina Teodoru. Așadar, prima echipă reunită a fost cea formată din Bordea și Cortea, care au alergat să ajungă la Irina.

Așadar, prima imunitate din Columbia de la America Express a fost câștigată aseară, 27 februarie 2023, de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

cine-a-castigat-imunitatea-la-america-express-27-februarie-2023-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 46

Update 27 februarie 2023: Concurenții de la America Express au ajuns în Columbia, a treia țară de pe Drumul aurului. Aseară, trei echipe s-au întrecut în cursa pentru amuletă. Primele echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost frații Gavril, Puya și Melinda și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. 

Jocul petru amuletă a început, iar emoțiile au fost la cote maxime. Dintre toți, Dinu și Jean Gavril s-au descurcat cel mai bine și au reușit să câștige amuleta.

Poți să adaugi timp fiecărei echipe ajunse înaintea ta la punctul de acordare a imunității. Câte 5 minute”, a fost Jokerul câștigat de cei doi frați, aseară, 26 februarie 2023, la America Express.

„Șansele sunt foarte mici să ajungem acum, la mustață cu alte echipe, astfel încât să folosim noi Jokerul și chiar să ne ajute. Una peste alta, am tras primul nostru Joker cam degeaba”, a spus Jean.

Update 23 februarie 2023: America Express a continuat  aseară, 22 februarie 2023, la Antena 1. Trei echipe s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă. În final, ultima echipă care a ajuns la Irina Fodor a părăsit competiția, având în vedere că totemul a fost roșu.

În ediția de miercuri, echipa formată din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla a fost eliminată din competiția America Express – Drumul Aurului. Cei doi au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

S-a lăsat o liniște atât de apăsătoare. Chiar a fost emoționant, pentru că te atașezi de ei. Noi ne-am atașat de ei. Toți ne-am atașat de ei”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Update 20 februarie 2023: America Express a continuat  aseară, 19 februarie 2023, la Antena 1 cu o cursă pentru amuletă. Concurenților le-au fost, din nou, puse la încercare limitele fizice și psihologice într-o serie de misiuni inedite, în ultima etapă din Guatemala. 

Reunite la careu în Guatemala City, cele 7 echipe rămase pe Drumul aurului au intrat cu entuziasm în a doua jumătate a aventurii America Express„S-a văzut evoluția noastră. Ne așteptam să ajungem până aici, ne așteptăm să ajungem și mai departe”, a spus Dinu Gavril.

Duminică seară, 19 februarie, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat jocul de amuletă. „Am câștigat noi, ne bucură, frații se certau în continuare”, a spus Scărlătescu.

De asemenea, Jokerul tras de ei le va aduce un avantaj substanțial în cursa următoare. Scărlătescu și Doina sunt singura echipă care poate folosi taxiuni în cursa pentru imunitate, cea care aduce și primele bilete pentru Columbiaurmătoarea țară de pe Drumul Aurului.

E un joker măiastru, este un joker care ajută”, a mărturisit chef-ul, spre bucuria lui având în vedere că în Guatemala au întâmpinat probleme la autostop.

Update 16 februarie 2023: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Jean și Dinu Gavril, Puya și Melinda au intrat la cursa pentru ultima șansă, aseară, 15 februarie 2023, de la America Express. 

Misiunile au fost foarte dificile și istovitoare. În cele din urmă, perechile de vedete au ajuns rând pe rând la punctul de sosire. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns primele la Irina Fodor, iar Jean și Dinu Gavril le-au urmat.

Așadar, pe ultimul loc au ajuns Puya și Melinda. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să vadă ce culoare are vulturul, toți simțind că acesta va fi roșu. Irina Fodor, fără să se uite, a scos vulturul din săculeț. Toată lumea a strigat de bucurie văzând că acesta este verde, contrar așteptărilor.

puya-si-melinda-in-pericol-de-eliminare-la-america-express-15-februarie-2023-9-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  23 / 46

Update 15 februarie 2023: Concurenții s-au întrecut într-o nouă cursă pentru imunitate, la America Express, aseară, 14 februarie 2023. Ritmul trepidant al cursei a fost reluat, echipele fiind gata să dea totul pentru victorie. 

Însă, nimic nu i-a speriat având în vedere că miza era una mare: a doua imunitate, care aduce echipei câștigătoare confortul cazării la hotel, dar și garanția trecerii în următoarea etapă. După ce au ajuns la Irina Fodor, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au aflat că au o penalizare.

În cele 10 minute de penalizare, n-a mai ajuns nicio echipă, așa că Irina Fodor i-a anunțat pe cei doi că au câștigat a doua imunitate din Guatemala, motiv pentru care se salvează de la cursa pentru ultima șansă din această săptămână.

Update 14 februarie 2023: America Express a continuat  aseară, 13 februarie 2023, la Antena 1, cu o întrecere pentru imunitate care a scos la iveală surprinzătoarele puncte slabe ale concurenților. 

După o cursă plină de peripeții, concurenții au ajuns la Irina Fodor. Echipa care a câștigat prima imunitate din etapa din Guatemala, de la America Express, aseară, 13 februarie 2023, a fost cea formată din Bie și Mikey Adam. Așadar, ele se vor bucura de cazare, mâncare, bani și distracție, dar nici nu vor participa la cursa pentru ultima șansă.

Nu-mi venea să cred că e real și că noi avem imunitatea mare, cu bani și cu șofer”, a spus Bie.

Update 13 februarie 2023: Competiția e tot mai strânsă, iar probele, din ce în ce mai grele. Ritmul devine infernal: cursa care a decis echipele care au intrat la jocul de amuletă și Joker a fost una greu de uitat.

Primele trei echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost Puya și Melinda, Jean și Dinu Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cordea. Aceștia au intrat la jocul de amuletă de aseară, 12 februarie 2023, de la America Express.

Chiar dacă toți au luptat cu toate forțele, echipa învingătoare a fost cea formată din Puya și Melinda. Cei doi au câștigat prima amuletă din Guatemala, dar și un Joker râvnit de mulți concurenți de la America Express.

Poți să nu faci misiunea de reîncepere a cursei. Adică voi puteți pleca direct în cursă”, le-a spus Irina Fodor lui Puya și Melinda despre Jokerul pe care l-au câștigat.

Update 9 februarie 2023: Trei echipe au luptat în cursa pentru ultima șansă, aseară, 8 februarie 2023, la America Express, de la Antena 1. Ultimele două echipe care au ajuns la Irina după întrecerea pentru a doua imunitate au fost echipele care au intrat automat în cursa pentru ultima șansă. Este vorba despre Jean și Dinu Gavril și Bie Adam și Mikey. În urma votului, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au intrat în cursă.

Așadar, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată dintre Bie Adam și mama ei. Pe locul doi, s-au situat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina. Jean și Dinu Gavril au pierdut cursa pentru ultima șansă de la America Express, aseară, 8 februarie 2023, riscând să nu ajungă în etapa din Guatemala.

Din fericire pentru cei doi frați, vulturul a fost verde. Jean și Dinu s-au bucurat extraordinar de tare, au bătut palma cu toți colegii lor și au luat-o în brațe pe Irina.

america-express-2023.-echipa-care-a-pierdut-cursa-pentru-ultima-sansa.-ce-culoare-a-avut-vulturul-5-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  26 / 46

Update 8 februarie 2023: O nouă ediție a emisiunii America Express a fost difuzată aseară, 7 februarie 2023, la Antena 1, iar concurenții s-au întrecut pentru a câștiga cea de-a doua imunitate din această săptămână. Miza a fost cu atât mai importantă cu cât imunitatea venea la pachet și cu un bilet garantat spre etapa din Guatemala.

Pe măsură ce au dus la capăt fiecare misiune, concurenții au ajuns rând pe rând la Irina Fodor, însă doar o echipă se putea bucura de victorie. Așadar, echipa care a câștigat imunitatea la America Express, aseară, 7 februarie 2023, a fost cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Update 7 februarie 2023: Echipele de la America Express au luptat până la epuizare să câștige imunitatea, aseară, 6 februarie 2023. Această imunitate era cu atât mai specială cu cât oferea echipei câștigătoare un bilet garantat spre Guatemala. Concurenții au fost nevoiți să care blocuri uriașe de gheață, prin arșița Mexicului, la finalul cursei cantitatea de gheață rămasă fiind esențială.

Locul trei a fost ocupat de Bordea și Cortea cu 7 kg, Bie și Mikey au reușit să ajungă cu 12 kg, iar pe primul loc s-au situat Ovidiu și Joaquin, care au ajuns la Irina Fodor cu 16 kg de gheață. Așadar, cei doi au câștigat imunitatea, dar și biletul spre Guatemala.

Să ajungem în Guatemala e o validare. E o validare că suntem o echipă puternică, că nu ne mai gândim să o lumă ușor ușor”, a declarat Joaquin. „Cât de ciudat o să sune, pentru noi acum începe competiția”, a adăugat și Ovidiu.

Update 6 februarie 2023: Concurenții de la America Express au luptat cu toate forțele pentru a se califica la jocul pentru amuletă, aseară, 5 februarie 2023. Pe primele trei locuri la Irina Fodor au ajuns Andreea Bălan și Andreea Antonesc, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Chiar dacă toți cei șase concurenți și-au dorit că câștige, o singură echipă a ieșit învingătoare. Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au primit suma de 1000 de euro, dar și posibilitatea de a alege un Joker.

Bordea și Cortea au extras Joker-ul care le dă posibilitatea să se cazaze la hotel, ceea ce i-a făcut pe ceilalți concurenți să respire ușurați.

Update 2 februarie 2023: Primele două echipe care au intrat la cursa pentru ulrima șansă au fost cele formate din Bruja și Pufeh și Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta. Apoi, a urmat votul pentru a se afla care este cea de-a treia echipă care intră în cursă. După un calcul eronat, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au primit cele mai multe voturi din partea colegilor ei. Așadar, ele au intrat în cursa pentru ultima șansă.

Primele echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost Andreea Bălan, Andreaa Antonescu și Joaquin Bonilla, Ovidiu Buta. După ceva timp, și-au făcut apariția și Bruja și Pufeh, nerăbdătoti să vadă ce culoare va avea vulturul. Din nefericire pentru ei, acesta a fost roșu. Așadar, Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express, aseară, 1 februarie 2023.

Update 1 februarie 2023: Ediția de aseară a început cu jocul pentru amuletă, care a fost câștigat de Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam. Apoi, cursa de la America Express a continuat cu jocul pentru imunitatea mică.

Toate echipele au dat tot ce au putut mai bun pentru a ajunge primele la Irina Fodor, având în vedere miza importantă. Se pare că norocul nu le-a părăsit pe Bie și mama ei, căci ele au ajuns primele la Irina. Așadar, Bie Adam și mama ei au câștigat imunitatea de la America Express, aseară, 31 ianuarie 2023.

Update 31 ianuarie 2023: O nouă ediție a emisiunii „America Express” a fost difuzată aseară, 30 ianuarie 2023, iar concurenții s-au întrecut în cursa pentru imunitate. Pe locul trei s-au clasat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, pe locul doi a fost echipa formată de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Imunitatea a fost câștigată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi au câștigat pentru că și-au folosit Jokerul, cel care le-a permis să sară peste o misiune.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au plecat să se bucure de clipe de relaxare și confort, după ce au câștigat imunitatea. Însă, pentru ceilalți concurenți, ziua nu s-a terminat încă. Celelalte echipe au avut noi probe de îndeplinit pentru a se califica la un nou joc de amuletă.

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Bie Adam și mama ei. Pe locul doi s-au clasat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar locul trei a fost ocupat de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Update 30 ianuarie 2023: Un nou joc pentru amuletă a avut loc la „America Express”, aseară, 29 ianuarie 2023. Primele trei echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost cele formate din Nelu Cortea și Cătălin Bordea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Andreea Bălan. Totuși, având în vedere că Andreea Antonescu a lipsit, Irina Fodor a anunțat-o pe artistă că nu poate participa la jocul pentru amuletă de una singură. Așadar, în jocul ei au intrat Dinu și Jean Gavril.

La final, echipa câștigătoare a fost cea formată din Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Jokerul primit de cei doi concurenți spune cam așa: „Poți să sari peste o misiune din timpul cursei”.

Update 26 ianuarie 2023: Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express 2023, aseară, 25 ianuarie, după ce au ajuns ultimele în cursa pentru ultima șansă.

Mă uit la tatuajul Larisei și văd ceea ce ne-au demonstrat în fiecare secundă până acum: că sunt neînfricare, înțelepte. Putem fi mândre de ele, așa cum este o țară întreaga”, a spus Irina Fodor, înainte de a deschide cutia cu totemul care, de data aceasta, a avut culoarea roșie.

Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales să fim în această cursă, eu deja voi pleca”, a mărturisit Diana Bulimar.

„Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente, excat ca în competiții și cred că ne-a ajutat un pic să ne mai împrospătăm sufletul cu această experineță”, a adăugat și Larisa Iordache.

Update 24 ianuarie 2023: După jocul pentru amuletă, a urmat încă o cursă, pentru imunitate, de data aceasta. Echipele au ajuns, pentru prima dată, în Mexico City, un oraș cosmopolit care i-a fascinat și le-a pus probleme de-o potrivă. Vedete s-au luptat cu toate puterile pentru a ajunge primii la Irina Fodor. Au avut mai multe probe de traversat, dar cea mai complicată a fost poate să cunoască tainele unui joc mexican cu electroșocuri. În final, doar una dintre echipe a obținut mult râvnita imunitate și acea echipă este formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

America Express, programul de difuzare pe Antena 1

America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show al momentului, începe din 15 ianuarie, la Antena 1. La fel ca până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. Locurile noi vin și cu provocări noi. Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit.

Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge. Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane. Acestea sunt doar câteva din experiențele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar și situații pline de umor și locuri absolut senzaționale.

america-express_nelu-cortea-si-catalin-bordea_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  30 / 46

Cine sunt concurenții America Express 2023

La fel ca până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. Ce se întâmplă în spatele unei producții de o asemenea amploare telespectatorii vor vedea în continuare, la finalul fiecărui episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express, pe Antena 1.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Antena 1 Live America Express

Marea premieră America Express – Drumul Aurului a avut loc duminică, 15 ianuarie 2023, ora 20.00, la Antena 1. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la ora 20.30. Fanii care doresc să vadă America Express Live pe internet o pot face prin intermediul Antenaplay.

Sursa Foto: Antena 1

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton