; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aidan Monaghan/AMC

AMC va difuza din 25 martie ultimul sezon al serialului „Into the Badlans”

11 February 2019

AMC  a anunțat că serialul dramatic revoluționar de arte marțiale, 'Into the Badlands', se va încheia cu ultimele opt episoade, difuzate din 25 martie, de la ora 22:00. 

 

 La începutul ultimului capitol din „Into the Badlands', Bajie, din închisoare, îl avertizează pe Sunny că nu trebuie să se încreadă în Pilgrim. Dar Sunny se luptă cu decizia de a îl ajuta pe Pilgrim să deschidă Camera Meridian, deoarece viața fiului său este în joc. În același timp, M.K., care încă nu și-a revenit după dezvăluirea că Sunny i-a ucis mama, caută răzbunarea. Răpită de The Master, Văduva este nevoită să se confrunte cu trecutul ei. Între timp, Moon se grăbește s-o salveze pe Lydia de moartea iminentă, după ce aceasta și-a riscat viața pentru el pe câmpul de luptă. În ultimele episoade, vor ieși la lumină secrete vechi, se vor forma alianțe noi, iar saga își atinge punctul culminant într-o bătălie majoră care pune capăt tuturor bătăliilor.

 

Produs de AMC Studios,'Into the Badlands' a fost creat de Alfred Gough și Miles Millar, producători executivi, showrunneri și scenariști. Producători executivi au fost și Stacey Sher și Michael Shamberg, producători nominalizați la Oscar®, alături de David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor, Karen Richards, Paco Cabezas și actorul principal, Daniel Wu.

Din distribuție fac parte: Wu (Sunny), Nick Frost (Bajie), Aramis Knight (M.K.), Emily Beecham (The Widow), Orla Brady (Lydia), Ally Ioannides (Tilda), Lorraine Toussaint (Cressida), Sherman Augustus (Moon), Babou Ceesay (Pilgrim), Ella-Rae Smith (Nix) și Lewis Tan (Gaius).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare