; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puss In Boots_preview

AMC Networks International a semnat un parteneriat cu NBCUniversal. „Trăiască regele Julien” și „Peripețiile motanului încălțat” vin la Minimax

06 October 2017

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI CNE) a încheiat un parteneriat de licență cu NBCUniversal, oferindu-le abonaților din regiune acces la o mare varietate de seriale de desene animate și producții pentru preșcolari, marca NBCUniversal.

Contractul multianual oferă canalelor din portofoliul AMC (ca Minimax și Jim Jam) conținut exclusiv pentru următorii ani. Această înțelegere bilaterală va marca prima difuzare într-un pachet complet a producțiilor DreamWorks pe posturile AMCNI CNE destinate copiilor. Primele noi producții vor avea premiera pe posturile AMCNI CNE în luna noiembrie. Pentru a promova noul conținut, Minimax va lansa o campanie de marketing în România luna viitoare.

Conform parteneriatului, postul pentru copii Minimax va difuza – în premieră – peste 700 de episoade de producții TV pentru cei mici, printre care numeroase titluri populare marca DreamWorks, ca: „Turbo FAST', „Trăiască regele Julien / All hail king Julien', „Mr. Peabody & Sherman', „Peripețiile motanului încălțat / The Adventure of Puss in Boots'și „Dinotrux'. În plus, acest acord va aduce și noi povești din seria „Barbie' pe micile ecrane din România: „Barbie: Mariposa and the Fairy Princess', „Barbie and her Sisters in a Puppy Adventure' și „Barbie – Video Game Hero'.

Pe lângă noul conținut Minimax, în urma acordului cu NBCUniversal, grila românească a postului pentru preșcolari JimJam va fi completată cu seriale clasice pentru acest public-țintă, ca „Make Way for Noddy' și „Say it with Noddy', menite să întărească line-up-ul special Play & Learn/Joacă-te și învață.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare