; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial amc

AMC începe, din 1 iunie, difuzarea sezonului 2 din “Halt and Catch Fire”

28 May 2015

AMC a anunţat că va difuza în premieră al doilea sezon al serialului Halt and Catch Fire' din 1 iunie de la ora 23:00. Concentrat pe dezvoltarea industriei computerelor personale şi ajungând la primele zile ale internetului, drama surprinde spiritul unei lumi conduse de transformările rapide, atât tehnologice cât şi culturale.    

La doar 24 de ore de la premiera din SUA, sezonul al doilea va continua acțiunea de genul ficțiune-dramă din primul sezon.

 

Press Preview Image

Suntem încântaţi să anunţăm premiera noului sezon din Halt and Catch Fire', primul serial care se va difuza la 24 de ore de la debutul de peste ocean', a declarat Málnay B. Levente, CEO AMC Networks International – Europa Centrală.

Halt and Catch Fire' este un serial din genul ficţiune – dramă, a cărui acţiune se petrece la mijlocul anilor ‘80 în lumea schimbătoare şi aflată în expansiune a computerelor. În primul sezon, fostul director IBM, Joe McMillan (Lee Pace) intenţiona să folosească tehnici de inginerie inversă pe produsul pilot, computerul personal IBM, forţându-i pe noii săi angajatori să intre într-o nouă cursă pentru supremaţia pe piaţă. Bazându-se pe sprijinul lui Gordon Clark (Scoot McNairy), cândva un mare inginer care visează să creeze un produs revoluţionar, a soţiei lui, Donna (Kerry Bishé) şi a tinerei Cameron Howe (Mackenzie Davis), o visătoare copilă-minune a programării, echipa începe să umbrească liniile dintre inovaţie, amăgire şi fraudă corporativă, pe măsură ce încearcă să creeze un nou computer ce va schimba regulile jocului, având consecinţe dezastruase pentru angajatorii lor.

[Not a valid template]

Al doilea sezon al dramei începe în anul 1985, la mai mult de un an de la evenimentele tumultoase din primul sezon, când Joe MacMillan a sfârsit prin a da foc unui camion plin de computere Cardiff Giant, ultima dintr-un lung şir de fapte auto-distructive care au pus în pericol destinele tuturor celor din jurul lui.

Noul sezon se concentrează pe compania nou-înfiinţată a lui Cameron şi a Donnei, Mutiny, care începe să atingă succesul bazat pe cel mai revoluţionar concept – internetul.

Primul sezon al Halt and Catch Fire' a fost primit cu entuziasm de către critici şi recenzenţi. Publicaţia New York Daily News a descris serialul ca fiind o dramă plină de viaţă cu ritm alert care îi umanizează pe acei tocilari de la începuturile computerelor', iar The Hollywood Reporter a lăudat serialul scenariu excelent, interpretare impresionantă şi un stil vizual cinematografic remarcabil'. US Magazine l-a numit o dramă tehnologică surprinzător de antrenantă' şi CTNews.com a apreciat serialul, spunând că este un amestec de genuri pus laolaltă într-un mod foarte elegant'.

Maraton – primul sezon

Oferindu-le telespectatorilor şansa să fie la curent cu întreaga acţiune, premiera celui de-al doilea sezon va fi precedată de un maraton de difuzare al celor zece episoade ale primului sezon Halt and Catch Fire', începând cu ora 15:00 pe 1 iunie.

Halt and Catch Fire' a fost creat de Chris Cantwell şi Christopher C. Rogers şi îi are ca producători executivi pe Cantwell, Rogers, showrunner Jonathan Lisco (Southland') şi Gran Via Productions Mark Johnson (Breaking Bad', Rectify', DinerRain Man) şi Melissa Bernstein (Breaking Bad', Rectify').

Pe lângă Pace, McNairy, Bishé şi Davis, din distribuţia celui de-al doilea sezon mai fac parte: Toby Huss (The Adventures of Pete & Pete', Carnivále') în rolul lui John Bosworth şi Aleksa Palladino (Boardwalk Empire') în rolul Sarei Wheeler.

În acest sezon revin James Cromwell (Boardwalk Empire', American Horror Story') în rolul lui Jacob Wheeler şi Mark OBrien (The Republic of Doyle') în rolul lui Tom Rendon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare