; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AMC a modificat data premierei „The Terror”. Când sunt programate primele episoade ale thriller ului

AMC a modificat data premierei „The Terror”. Când sunt programate primele episoade ale thriller-ului

14 February 2018

Pentru a da fanilor șansa de a vedea noul serial dramatic „The Terror' odată cu premiera americană, AMC a schimbat data de lansare.

Astfel, primele două episoade din thrillerul inspirat de romanul omonim al lui Dan Simmons, din 2007 (și creat de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich și Soo Hugh) vor fi difuzate pe AMC în noaptea de 26 spre 27 martie, la ora 04:00 (ora României), fără a fi subtitrate.

 Vezi galeria foto >

Telespectatorii le vor putea urmări, în reluare și cu subtitrare, joi (29 martie), de la ora 22:00. Fiecare nou episod – din totalul de 10 – va fi programat apoi joia, la aceeași oră.

Puteți urmări trailer-ul serialului AMC „The Terror' aici:

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror' se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale Britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite. „The Terror' ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.

Distribuția îi include pe:

  • Jared Harris (The Crown, Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue), în rolul Căpitanului Francis Crozier;
  • Tobias Menzies (Străina), în rolul Căpitanului James Fitzjames;
  • Ciarán Hinds (Urzeala tronurilor), în rolul lui Sir John Franklin;
  • Paul Ready (Cuffs), în rolul Dr. Henry Goodsir;
  • Adam Nagaitis (Sufragete), în rolul lui Cornelius Hickey;
  • Nive Nielsen (Lumea nouă), care o joacă pe Lady Silence;
  • Ian Hart (În căutarea Tărâmului de Nicăieri), în rolul lui Thomas Blanky;
  • Trystan Gravelle (Mr. Selfridge), în rolul lui Henry Collins.

Filmat la Budapesta (Ungaria), serialul „The Terror' este produs de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 36, în colaborare cu AMC Studios. Pe lângă David Kajganich și Soo Hugh, lista producătorilor executivi îi mai include pe Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare