; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AMC a anunțat când revine la tv sezonul 3 din „Fear the Walking Dead” (2)

AMC a anunțat când revine la tv sezonul 3 din serialul original „Fear the Walking Dead”

11 July 2017

Serialul original marca AMC „Fear the Walking Dead' va reveni cu a doua parte a sezonului 3 pe 11 septembrie, la ora 04:00, ora României, anunță postul tv prin intermediul unui comunicat.

Cea de-a doua jumătate a acestei serii va fi compusă din 8 episoade. „Fear the Walking Dead' este al doilea cel mai urmărit serial dramatic de pe posturile de cablu din SUA și este o producție AMC Studios, avându-i drept producători executivi pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert.

În a doua jumătate a sezonului 3 din „Fear the Walking Dead', familiile Clark și Otto reușesc să obțină o pace dificilă cu Națiunea. Foștii dușmani trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui împreună. Tensiunea crește la Ferma Broke Jaw, unde miliția locală este decimată, resursele se împuținează, iar zombi strâng rândurile.

La sud, Barajul Gonzalez este o sursă de viață neprețuită. Strand (Colman Domingo) este dărâmat și are nevoie de un partener pentru a folosi singura monedă de schimb care mai există în lumea post-apocaliptică. În paralel, Daniel (Rubén Blades) a devenit din nou el soldado și o slujește pe Lola (Lisandra Tena) și barajul, dar e încă cu gândul la fantoma Ofeliei (Mercedes Mason).

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare