Homepage  / Vedete străine

Amber Heard, prima apariție după ce s-a aflat că i-a plătit o despăgubire de un milion de dolari lui Johnny Depp

Amber Heard, prima apariție după ce s-a aflat că i-a plătit o despăgubire de un milion de dolari lui Johnny Depp
6

de Roxana Mirea,

Amber Heard își vede de viața ei în Spania, după ce a pus capăt războiului juridic cu fostul soț, Johnny Depp. După ce la începutul acestei săptămâni s-a aflat că i-a plătit un milion de dolari lui Depp, în vârstă de 60 de ani, și despre cele cinci organizații caritabile cărora le va dona banii actorul, Heard, în vârstă de 37 de ani, a fost fotografiată zâmbind în timp ce se afla, miercuri, la Madrid.

Cum a fost surprinsă Amber Heard în Spania

Amber Heard s-a mutat în Spania, unde locuiește acum împreună cu fiica ei, în vârstă de 2 ani, Oonagh Paige. Ea va avea prima apariție publică majoră, de când a avut loc procesul dintre ea și fostul soț, la cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Taormina, în Italia, pentru premiera mondială a filmului său „In the Fire”, pe 24 iunie.

În aprilie, o sursă a declarat pentru People că Heard „abia aștepta să părăsească SUA cu fiica ei” după procesul de defăimare din Virginia, din vara anului trecut. Sursa a adăugat că Heard „are parte de mai multă intimitate” în Spania.

Procesul a fost mai mult decât stresant pentru ea și a vrut doar să o ia de la capăt în afara țării”, a declarat sursa. „Este încântată să lucreze și să filmeze din nou. A fost epuizată și dezamăgită de proces. A simțit că a fost maltratată.”

Amber Heard Out And About – MadridIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Totuși, totul a trecut acum”, a adăugat sursa. „Are o nouă energie și se concentrează pe lucrurile pe care le iubește.”

Când a anunțat că ea și Depp au ajuns la o înțelegere și au renunțat la procedurile de recurs în decembrie, Heard a spus într-o declarație că a fost o „decizie foarte dificilă” și că nu a fost „un act de concesie”. „Este important pentru mine să spun că nu am ales niciodată acest lucru”, a scris Heard. „Mi-am apărat adevărul, făcând asta, viața mea, așa cum o știam, a fost distrusă. Defăimarea cu care m-am confruntat pe rețelele sociale este o versiune amplificată a modurilor în care femeile sunt revictimizate atunci când ies în față.”

Ea a adăugat la momentul respectiv: „Nu-mi pot permite să risc o factură imposibilă – una care nu este doar financiară, ci și psihologică, fizică și emoțională. Femeile nu ar trebui să se confrunte cu abuzuri sau cu falimentul pentru că și-au spus adevărul, dar, din păcate, nu este ceva neobișnuit.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton