Homepage  / Vedete străine

Amber Heard, nevoită să-şi vândă casa pentru a-i plăti daunele lui Johnny Depp, după ce i-a refuzat oferta

Amber Heard, nevoită să-şi vândă casa pentru a-i plăti daunele lui Johnny Depp, după ce i-a refuzat oferta
5

de Ioana Maria,

Amber Heard este nevoită să-i plătească o datorie în valoare de 8 milioane de dolari fostului său soţ, Johnny Depp. Actriţa a hotărât să-şi vândă locuinţa din Yucca Valley, din deşertul California, pentru 1,05 milioane de dolari.

Documentele aflate în posesia judecătorilor arată că Amber Heard a renunțat să facă o înțelegere cu Johnny Depp. Ea ar fi putut primi câteva zeci de milioane de dolari de la fostul ei soț. Amber a ignorat îndrumările echipei sale juridice: în anul 2016 i-au propus să ceară mai mulți bani de la Johnny Depp.

Însă ea a ales să se răzbune pe el și să le transmită că procesul nu a fost intentat pentru câștiguri materiale. „Nu este vorba despre bani”, spunea ea, la momentul respectiv, scrie click.ro.

Amber Heard îşi vinde casa

În urma procesului controversat care s-a încheiat de curând, Amber Heard a fost obligată să-i plătească lui Johnny Depp un total de 8,3 milioane de dolari, după ce a fost găsită vinovată de defăimare, dar spune că nu are suficienți bani pentru a face acest lucru.

Actriţa a început deja să caute metode pentru a strânge bani. Una dintre ele este vânzarea casei din Yucca Valley, California, pentru suma de 1,05 milioane de dolari, obţinând un profit de aproximativ 500.000 de dolari pentru Heard, conform TMZ. Amber Heard ar fi cumpărat casa în 2019.

Amber Heard has sold her home in Yucca Valley, California for $1.1 millionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton