; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp and Vanessa Paradis Split

Amber Heard este furioasă că Johnny Depp blochează divorțul

27 July 2016

Se pare că divorțul dintre Amber Heard și Johnny Depp se eternizează și plouă cu acuzații din ambele părți.

Johnny Depp and Vanessa Paradis Split

Din momentul în care Amber Heard a declanșat procedura de divorț acuzându-și proaspătul soț (nu au avut decât 15 luni de căsătorie) de violență conjugală, toată iubirea dintre ei a dispărut ca un fum.

Săptămâna trecută, Johnny Depp a depus noi documente la dosar împotriva fostei pe care o acuză că a făcut din divorțul lor o poveste publică și refuză să semneze un contract de confidențialitate înainte de a avea acces la detaliile situației lui financiare. Iar fără aceasta, Amber nu poate începe negocierile. Iar până semnează, nici el nu-i dă nici cea mai mică informație despre averea sa…

Și avalanșa continuă. Amber Heard și-a acuzat în consecință fostul soț că blochează divorțul având în vedere că în contractul de confidențialitate se stipulează că orice informație despre averea lui ajunsă la public via Amber o va costa pe aceasta o amendă de 100.000 de dolari. În plus, ambii foști trebuie să-și facă program comun pentru a ajunge în fața judecătorului. Interpretul lui Jack Sparrow a propus 3 august, dar blonda e la Londra pentru filmări. Așa că ea a propus 6 august, dar echipa lui Depp nu lucrează în weekend. Așa că judecătorul a decis: se vor vedea sâmbătă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare