Homepage  / Vedete străine

Amber Heard, din nou la cinema, după procesul cu Johnny Depp. Își va prezenta noul film la un festival, în Italia

Amber Heard, din nou la cinema, după procesul cu Johnny Depp. Își va prezenta noul film la un festival, în Italia
10

de Andra Stana,

Amber Heard este gata să revină în lumina reflectoarelor. Actrița va participa, luna aceasta, la un celebru festival de film din Italia. În cadrul evenimentului, va avea loc premiera noului ei film. Iată cine o va însoți pe covorul roșu.

Actrița din „Aquaman” se va număra printre participanții la cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film Taormina din Sicilia, Italia, pe 24 iunie.

Potrivit Deadline, Heard va fi acolo pentru premiera noului ei film „In The Fire” – aceasta fiind prima ei apariție publică de când fostul soț Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare intentat împotriva ei.

Se zvonește că Heard, care s-a mutat în Spania în urma procesului foarte mediatizat, va păși pe covor alături de regizorul filmului, Conor Allyn, și de colegul ei, Eduardo Noriego, scrie Page Six.

Amber Heard, din nou la cinema, după procesul cu Johnny Depp. Își va prezenta noul film la un festival, în ItaliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Amber Heard nu renunță la carieră

Luna trecută, tânăra de 37 de ani a confirmat într-un videoclip postat pe TikTok că, în ciuda faptului că a plecat din SUA, nu are de gând să renunțe la cariera sa.

„Iubesc atât de mult Spania”, a declarat ea unui reporter local în spaniolă, adăugând că speră să locuiască acolo pentru o vreme.

Cu toate acestea, când a fost întrebată dacă are în plan un nou proiect cinematografic, actrița a răspuns: „Oh, da”. „Merg înainte”, a adăugat ea. „Asta e viața”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton