; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amber heard

Amber Heard a primit amenințări cu moartea după ce l-a acuzat pe Johnny Depp de violență conjugală

20 December 2018

Cu ocazia promovării noului său film, „Aquaman', actrița Amber Heard (32 de ani) a revenit asupra divorțului de Johnny Depp (55 de ani), dezvăluind în Washington Post că a fost amenințată cu moartea după ce l-a acuzat pe actorul din „Pirații din Caraibe' de violență conjugală.

Căsătoria cu Johnny Depp a fost „înmormântată' oficial în ianuarie 2017, dar Amber Heard suferă în continuare, drept urmare a pus mâna pe tastatură și a scris un text pentru Washington Post, în care s-a apucat să povestească amenințările care-au urmat după ce l-a acuzat de violență conjugală pe fostul soț: „Scriu ca o femeie care a fost obligată să-și schimbe numărul de telefon în fiecare săptămână pentru că primea amenințări cu moartea', mărturisește Amber Heard.

„Timp de o lună, nu am părăsit decât foarte rar apartamentul, iar când o făceam, eram urmărită de drone dotate cu camere video, de fotografi și de o mașină. Tabloidele care publicau fotografii cu mine o făceau pentru a mă prezenta într-o manieră negativă', spune actrița. Și asta nu e tot! „Afacerea' a făcut-o, conform propriilor mărturisiri, să piardă un rol de care era foarte „atașată'.

„Eram în negocieri de doi ani și am fost scoasă din cărți', spune Amber Heard. „Am avut rara ocazie de a vedea în direct și pe propria mea piele până unde merge protejarea bărbaților care comit abuzuri. Și vreau să mă asigur că femeile care vorbesc despre violența conjugală au parte de mai multă susținere', își motivează platforma actrița americană.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare