; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

US ENTERTAINMENT COSMETICS RIHANNA

Amazon pregătește un documentar despre cântăreața Rihanna

7 September 2020

Regizorul și producătorul filmelor „Supraviețuitorul', „Regatul' sau „Battleship', Peter Berg, lucrează de aproape patru ani alături de Rihanna pentru a realiza un documentar despre viața artistei Rihanna.

Acesta a confirmat pentru publicația americană Collider că filmările pentru noua sa producție alături de Rihanna au fost „o călătorie epică' pentru o perioadă de patru ani.

Deși Rihanna nu a mai lansat niciun material discografic din 2016, viața artistei a fost concentrată asupra carierei sale de femeie de afaceri, aceasta lansând o linie de produse cosmetice Fenty Beauty și, de curând, a lansat și o linie de produse de îngrijire a pielii, Fenty Skin.

„Documentarul Rihannei este o producție la care lucrez cu ea de aproape patru ani', a spus el. „Amazon îl va lansa în vara anului viitor, sperăm în jurul datei de 4 iulie. Ultimii 4 ani alături de ea au fost o călătorie cu adevărat epică.Este o femeie remarcabilă, care pare să crească în fiecare zi și să se extindă în noi afaceri și muncește într-un ritm cu care este foarte greu să ții pasul. Așadar, de fiecare dată când credem că vom termina filmul și îl vom lansa, ea ne surpindea cu un nou proiect, o nouă afacere precum linia de ingrijire a pielii. În prezent Rihanna se concentrează pe afacerile sale, lucrează la noi melodii și are un succes enorm în tot ceea ce a făcut până acum. Vom continua filmările până în primăvară și sperăm ca vara viitoare să lansăm documentarul', a declarat Peter Berg pentru publicația mai sus menționată.

 

Rihanna a fost implicată într-un accident zilele trecute

 

TMZ a publicat weekendul trecut o serie de fotografii cu artista care avea fața umflată și un ochi vânăt. În urma acestora, s-a aflat că artista a fost implicată într-un accident, aceasta căzând de pe un scuter electric. 

„Rihanna este foarte bine acum, însă zilele trecute s-a răsturnat cu un scuter electric și i-a învinețit fruntea și fața', a declarat reprezentantul Rihannei într-un comunicat. pentru PEOPLE.

„Din fericire nu au existat răni majore și se vindecă rapid”, a adăugat reprezentantul.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare