Homepage  / Seriale / Prime Video

Amazon pregătește serialul de acțiune „Criminal”, cu Charlie Hunnam și Emilia Clarke. Ce știm până acum despre noul proiect

Amazon pregătește serialul de acțiune „Criminal”, cu Charlie Hunnam și Emilia Clarke. Ce știm până acum despre noul proiect
10

de Andreea Hentea,

Charlie Hunnam, Emilia Clarke și Luke Evans vor juca rolurile principale din serialul „Criminal”, care va fi difuzat de Prime Video, alături de alte vedete deja distribuite. Ce știm până acum despre viitoarea producție.

Criminal”, o superproducție de acțiune cu Charlie Hunnam, Emilia Clarke și Luke Evans în rolurile principale

„Criminal” este ecranizarea romanului grafic omonim al lui Ed Brubaker și Sean Phillips. Descris ca „un univers interconectat de povești criminale”, serialul îl va avea pe Charlie Hunnam în rolul principal, Leo Patterson, caracterizat ca „un maestru al hoțiilor genial, care își plănuiește loviturile din toate unghiurile și care este specializat în operațiuni fără arme și fără violență, scrie variety.com.

Leo gândește cu câteva mutări înainte, asemenea unui jucător de șah. Totuși, alți infractori îl consideră un laș, mai ales în comparație cu tatăl său, Tommy, care a ajuns la închisoare pentru uciderea celui mai temut bărbat din oraș, Teeg Lawless.

Charlie HunnamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Charlie Hunnam, un actor prolific

Charlie Hunnam, recent distribuit în serial, li se alătură astfel membrilor distribuției anunțați anterior: Richard Jenkins („Sub Pământ S.R.L.”), Adria Arjona („Andor”, „Asasin profesionist”), Kadeem Hardison („Avocatul din limuzină”) și Dominic Burgess („Rebel Moon: Partea 1: Copilul focului”). De altfel, nu este prima dată când actorul de 44 de ani joacă rolul unui criminal.

Charlie Hunnam a fost foarte apreciat pentru rolul din popularul serial „Fiii anarhiei” (disponibil pe Disney+), despre o bandă de motocicliști al cărei lider, Jackson „Jax” Teller, a fost jucat de Hunnam timp de șapte sezoane. De asemenea, el a jucat recent în serialul „Shantaram”, difuzat de Apple, în care a jucat rolul unui australian condamnat pentru jaf armat care evadează din închisoare și fuge în India.

Charlie Hunnam a fost și Raymond, mâna dreaptă a lui Mickey Pearson (Matthew McConaughey), în filmul lui Guy Ritchie „Gangsteri cu stil” (2020) și a mai apărut în producții TV precum „Queer as Folk” (1999) și „Viața trăită din plin” (2001). La cinema l-am văzut în „Cercul de foc” (2013), „King Arthur: Legenda sabiei” (2017), „Papillon” (2018) sau „True History of the Kelly Gang” (2020). În prezent îl putem vedea, de asemenea, pe Netflix, în filmele „Rebel Moon: Partea 1: Copilul focului” și „Rebel Moon: Partea 2: Cea care lasă cicatrici” și în „Orașul pierdut Z”.

Ce roluri joacă Luke Evans și Emilia Clarke

O altă vedetă deja distribuită în serial este Emilia Clarke, celebră pentru rolul lui Daenerys Targaryen din „Urzeala tronurilor”, dar și pentru cele din „Terminator: Genysis” (2015), „Înainte să te cunosc” (2016) și „Solo: O poveste Star Wars” (2018). Actrița de 37 de ani o va juca pe Mallory, o infractoare care face parte dintr-o bandă împreună cu iubitul ei, Ricky Lawless (jucat de Gus Halper, cunoscut din „Rustin”).

Conform descrierii oficiale a personajului, Mallory este „deșteaptă și îndrăzneață și știe să mânuiască o armă la fel de bine cum își folosește inteligența”. Ea „trăiește de partea greșită a legii și ascunde secrete care o vor pune pe ea și întreaga bandă în pericol”.

Emilia ClarkeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Bine cunoscutul Luke Evans („Frumoasa și Bestia”, „Crimele din Pembrokeshire”) îl joacă pe Tracy Lawless, descris ca „un bărbat împins spre viața de infractor chiar de familia sa (tatăl său este legendarul Teeg Lawless, iar Ricky este fratele lui mai mic) încă de la 18 ani, când un judecător i-a dat de ales între închisoare și armată.

În armată, Tracy a prosperat, iar instinctele sale au fost canalizate spre disciplina strictă impusă acolo. Plasat în forțele speciale, el a fost instruit ca expert în operațiuni secrete și război de gherilă. Dincolo de toate acestea, sângele de rebel încă mai curge prin venele lui”.

Primele patru episoade ale serialului produs de studiourile Amazon MGM vor fi regizate de Ryan Fleck și Anna Boden, echipa care a realizat „Captain Marvel”. Ed Brubaker este co-creator, scenarist și producător executiv, împreună cu Jordan Harper.

Până în acest moment nu există date legate de lansarea serialului.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton