; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Seriale

Amatori de seriale? Ce producții noi vin pe HBO România și pe Cinemax în luna iulie

14 June 2018

„Obsesia Evei', sezonul al patrulea din „Aventura', „Obiecte ascuțite', „Tânărul Sheldon' și mai bătrânul „Patrick Melrose' vor fi luna viitoare pe micile noastre ecrane, la HBO și la Cinemax.

 

„Obsesia Evei'

Răsfățul începe chiar din 3 iulie, când HBO programează thriller-ul „Obsesia Evei' / „Killing Eve', noua producție americană care le are în rolurile principale pe Sandra Oh și Jodie Comer. Fetele sunt: Villanelle (Jodie Comer), o asasină psihopată, și Eve (Sandra Oh), o agentă specială deșteaptă, dar foarte apatică care trebuie să o prindă. Amândouă sunt extrem de inteligente și la fel de obsedate una de cealaltă, iar combinația e plină de brutalitate, patos, umor, originalitate și ample scene de acțiune. Serialul este programat de la ora 19.15 și va fi difuzat câte un episod, din cele 8 ale sezonului, în fiecare marți. Producția e interzisă minorilor sub 15 ani.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Obsesia Evei':

 

„Aventura'

Tot pe 3 iulie, și tot HBO-ul, vom fi părtași la noile „aventuri' ale celui de-al patrulea sezon din „Aventura' / „The Affair', cu Dominic West, Ruth Wilson, Joshua Jackson. Dacă nu ați văzut până acum care-s efectele unei relații extraconjugale, puteți încerca acum să urmăriți ce s-a mai întâmplat cu Noah (Dominic West) și Alison (Ruth Wilson). „Aventura' va fi difuzat, câte un episod, în fiecare marți, de la ora 20.45. Sezonul al patrulea are 10 episoade și este interzisă minorilor sub 15 ani.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Aventura':

 

„Patrick Melrose'

Dacă-l așteptați pe „Patrick Melrose' la HBO, greșit! Serialul britanic, cu drăguțul de Benedict Cumberbatch în rolul principal, vine la Cinemax, din 7 iulie. Patrick Melrose e un playboy aristocrat și incredibil de amuzant, care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv și o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia. Producția adaptează seria de romane scrise de Edward St. Aubyn. Nu vor fi decât cinci episoade, fiecare difuzat sâmbăta, de la ora 21.00. Dacă primele două seriale au fost interzise sub 15 ani, „Patrick Melrose' e chiar mai grav: interzis sub 18 ani!

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Patrick Melrose':

 

„Obiecte ascuțite'

În noaptea dinspre 8 spre 9 iulie, adică duminică spre luni, vom putea vedea, în același timp cu restul lumii, la HBO „Obiecte ascuțite' / „Sharp Objects', cu Amy Adams, April Brinson, Violet Brinson. Este adaptarea romanului omonim (apărut și la noi, la Editura Trei), scris de Gillian Flynn („Fata dispărută'), și o urmărește pe Camille Preaker (Amy Adams), o ziaristă care tocmai a ieșit dintr-un spital de psihiatrie și se întoarce în orașul natal în încercarea de a rezolva moartea a două adolescente. Serialul are 8 episoade și va fi difuzat în nopțile de duminică spre luni, de la ora 04.00. La fel ca în cazul lui „Patrick Melrose', „Obiecte ascuțite' este intezis sub 18 ani!

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Obiecte ascuțite':

 

„Tânărul Sheldon'

Ei, și dacă v-ați săturat de drame, crime și suspans, să trecem și la lucruri mai amuzante. Din 16 iulie, dimineața, că e pentru copii, HBO România va difuza „Tânărul Sheldon' / „Young Sheldon'. Da, este vorba despre același Sheldon Cooper din „Teoria Big Bang' / „The Big Bang Theory', aflat acum însă la vârsta de 9 ani, dar la fel de deștept. Pentru tânărul Sheldon Cooper (Iain Armitage) nu e deloc ușor să crească în East Texas. O minte cu totul unică, axată pe matematici avansate și știință, nu este întotdeauna utilă într-o lume în care biserica și fotbalul domnesc. Cele 22 de episoade, de câte 30 de minute, ale serialului „Tânărul Sheldon' vor fi difuzate în fiecare sâmbătă dimineața, de la ora 07.35, câte trei episoade o dată.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Tânărul Sheldon':

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare