Homepage  / Știri

Amântlâcurile își găsesc nașul duminică, la “Ochii din umbră”

Amântlâcurile își găsesc nașul duminică, la “Ochii din umbră”

de Redactia Tvmania

Alina, soție fidelă și iubitoare, dar care nu poate avea copii, și o amantă dispusă să accepte orice pentru a nărui armonia unei familii, aceasta sunt personajele pe care le veți putea urmări duminică, 25 martie, ora 20.30, în  emisiunea “Ochii din umbră”.

Alina este căsătorită cu Adrian și este convinsă că soțul ei o iubește foarte mult. De la un timp însă tânăra femeie are impresia că soțul, prietenii și chiar rudele șușotesc pe la spatele ei. Vasile și Maria, părinții Alinei, constată cu stupoare cum, pe zi ce trece, fata lor este din ce în ce mai nefericită și împreuna cu fiica lor hotărăsc să apeleze la echipa “Ochii din umbră”, care intră în acțiune imediat pentru a descoperi adevărul.

Astfel, Alina află că Adrian are o amantă, dar nu își dorește să renunțe la căsnicie pentru că astfel ar atrage antipatia comunității și a părinților.

Ce se va întâmpla cu cei doi soți și cum vor reacționa cei implicați în poveste la aflarea adevărului vom ști duminică, 25 martie ora 20.30, în emisiunea “Ochii din umbră”, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton