; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amanda Seyfried are o relație cu Josh Hartnett

08 March 2012

Tânăra de 26 de ani, cunoscută din comediile romantice „Mamma mia' și „Scrisori către Julieta', dar și din pelicula în care i-a dat viață „Scufiței roșii' are o relație cu actorul Josh Hartnett, scrie Daily Mail.

Amanda Seyfried a început să se întâlnească cu Josh Hartnett încă din ianuarie, când un prieten comun le-a făcut cunoștiință. „Lui Josh îi place să ia lucrurile ușor. Ei au petrecut timpul împreună', a spus o sursă citată de publicația US Weekly.

Actorul din „Pearl Harbor' și „„Slevin: Nevinovat cu ghinion' s-a iubit în trecut cu Kirsten Dunst (29 de ani), Mischa Barton (25 de ani) şi Abbie Cornish (28 de ani).

Amanda a trecut prin mai multe relații în ultimii ani. Recent, ea a spus că nu ar avea energia necesară implicării unei relații și că se simte bine singură. Iată însă că solitudinea nu a durat mult, și Amanda iubește din nou.

Înainte de a se cupla cu Ryan Phillippe (fostul soț al lui Reese Witherspoon), Amanda Seyfried a mai avut o relaţie de trei ani cu actorul britanic Dominic Cooper (33 de ani), pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la „Mamma mia!' (2008).

Anul trecut, s-a mai zvonit că Amandei i-ar fi căzut cu tronc Justin Timberlake.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare