; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amanda Bynes a fost internată într-o instituţie de boli mintale

24 July 2013

Amanda Bynes a fost internată într-o instituţie de boli mintale, unde îi va fi evaluată sănătatea psihică. Contactmusic.com relatează că actriţa de 27 de ani a iscat un incendiu pe o proprietate privată din Los Arboles, California.

Poliţiştii care au venit la faţa locului au găsit-o pe actriţă delirând, ea nefiind în stare să răspundă la nicio întrebare. Mai mult, avea asupra ei un recipient cu benzină, iar hainele i-au fost arse.

De nerecunoscut!

Actriţa cunoscută pentru rolurile din comediile pentru adolescenţi „Sydney White', „Shes The Man' şi „What a Girl Wants' a ajuns de nerecunoscut, mulţi ajungând să o compare cu Lindsay Lohan, o altă vedetă cu probleme la Hollywood.

Tânăra actriţă are antecedente când vine vorba de problemele cu legea. În luna mai, ea a fost arestată în apartamentul său din New York pentru tulburarea liniştii publice şi a fost supusă unei evaluări psihiatrice la spital.

La acea vreme, poliţiştii au fost chemaţi de vecini după ce Bynes a început să facă scandal şi au arestat-o după ce vedeta a aruncat cu un bong (un dispozitiv pentru fumat diferite substanţe) pe fereastră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare