Homepage  / Televiziune

Amalia Mihart, eliminată de la Chefi la cuțite 2023. „Sper să nu-l fi dezamăgit nici măcar o secundă”

Amalia Mihart, eliminată de la Chefi la cuțite 2023. „Sper să nu-l fi dezamăgit nici măcar o secundă”
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, a fost difuzată aseară, 12 iunie 2023, la Antena 1. Deși a fost un „război” al amuletelor, toate cele trei echipe au intrat la duel pentru că a fost egalitate între echipele lui Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. La sfârșitul ediției, Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023.

Amalia Mihart, eliminată de la Chefi la cuțite 2023

În ediția de aseară, 12 iunie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au trimis doar jumătate din concurenții lor la proba individuală, după ce au obținut același număr de farfurii de la jurați.

Cei intrați la duel au primit sarcina de a face un preparate cu ingredientele trase la roată. Florin Dumitrescu i-a trimis la duel pe Laurențiu și Mihaela, iar Sorin Bontea i-a trimis șa proba individuală pe Nina și Constantin. Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă și i-a oferit imunitate Anicăi, așa că ea nu a intrat la duel.

Constantin Onuț a fost singurul care a obținut 15 puncte, în timp ce Nina Hariton și Paul Tudosescu au rămas în competiție cu 14 puncte. Laurențiu Neamțu și George Popescu au intrat în bucătărie cu 12 puncte, iar Mihaela Zahariea cu 10 puncte, potrivit a1.ro.

Ștefan Nistor s-a salvat cu 8 puncte, iar Amalia Mihart (Esa) a luat 6 puncte cel mai mic punctaj și a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023.

amalia-mihart-esa-eliminata-de-la-chefi-la-cutite-2023.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Mi-a trecut glonțul pe la ureche. E nașpa! Eu nu am venit în concursul ăsta ca să iau note de 8”, a spus Ștefan Nistor.

Credeți-mă că mi s-au umezit ochii de durere. Nu trebuia să plece astăzi oamenii mei”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

„Îl respect foarte mult pe chef pentru că mi-a dat o șansă pe care putea să o dea unui om pregătit și a avut încredere în mine. Sper să nu-l fi dezamăgit nici măcar o secundă și sper să aibă câți mai mulți concurenți în semifinală. Toată echipa mea să intre în semifinală și să fie mândru de ei. Nu mi-aș fi dorit să folosească amuleta astăzi pentru mine. Dacă era un concurs de croitorie sau de design, da, mi-aș fi dorit din tot sufletul meu să mă salveze, însă nu este despre mine concursul ăsta, este despre colegii mei. Ei sunt pregătiți și merită să ajungă cât mai departe în acest concurs”, a spus Amalia Mihart.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton