; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Interviu altfel cu Amalia Enache 2

Amalia Enache vorbește despre rezistență, sâmbătă, la “Ce se întâmplă, doctore?”

09 October 2015

Sâmbăta aceasta, Ce se întâmplă, doctore?' revine cu o nouă ediție în care Oana Cuzino va vorbi despre cearta în cuplu, kilograme și semnalele date de nou născuți.

Interviu altfel cu Amalia Enache 2

În lipsa unor războaie veritabile, în ultimele decenii, bărbații și femeile au dus tensiunea de cuplu pe culmi înalte. Studiile spun că într-o relație astfel de episoade conflictuale sunt mai mult decât benefice. Dincolo de cearta de moment, discuțiile dintre bărbați și femei funcționează drept protecție. În societățile stabile, de exemplu, a crescut numărul depresivilor ori al celor care suferă de boli cardiace. Și atunci? Cearta este acceptată, atât timp cât este în limite normale. Amalia Enache trece printr-o perioadă extrem de solicitantă și a fost nevoită să găsească o formulă de rezistență. O va spune chiar ea, sâmbătă, la Ce se întâmplă, doctore?'

Telespectatorii vor fi invitați săptămâna aceasta să urce pe cântar, în încercarea de a ilustra mai ușor realitatea. Două kilograme, cel puțin, reprezintă un grup select de 100 de trilioane de bacterii. De zece ori mai numeroase decât celulele corpului uman, aceste micro-organisme decid predispoziția la obezitate, diabet, precum și funcționarea sistemului imunitar. Toate bacteriile din corpul uman formează microbiomul. Despre ce este vorba și ce rol are acesta, aflăm sâmbătă, de la 10.30!

„Vorbește cu mine!' Așa sună una dintre primele cerințe pe care le emite, odată cu venirea pe lume, un bebeluș. Părinții trebuie să dea curs solicitării și, în același timp, să uite de credințele populare când vine vorba de formarea limbajului.

Toate acestea vor fi dezbătute pe larg de către Oana Cuzino și invitații săi, sâmbătă, de la 10.30!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare