; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia Enache mic

Amalia Enache vine sâmbătă la “Ce se întâmplă, doctore?”

07 April 2016

Sâmbăta aceasta, de la 10.30, Oana Cuzino revine cu o nouă ediție Ce se întâmplă, doctore?', în care va trata subiecte precum alimentația, expunerea la soare sau primul ajutor.

Amalia Enache

Amalia Enache va vorbi sâmbătă dimineața despre minunea din viața ei. Prezentatoarea Știrilor Pro TV va deveni mămică peste câteva luni și se consideră o norocoasă: simptomele mai puțin plăcute, specifice sarcinii, au ocolit-o până în momentul de față.

Suntem în plin post al Paștelui, iar momentele de repaus – zilele cu dezlegare la pește – îi scot pe români la piață sau supermarket, iar foarte mulți sunt dezamăgiți de ofertă. Sursa de proveniență a peștelui este tot mai greu de identificat și, nu de puține ori, păstrăvul românesc, de exemplu, este ascuns după șalăul de Nil sau de Tanzania. Cu toate că și prețurile au crescut considerabil, medicii continuă să recomande acest aliment premium. Săptămâna aceasta, specialiști în domeniu vor răspunde câtorva întrebări care-i macină pe consumatori.

Oana Cuzino

Emisiunea va continua cu o discuție despre o nouă descoperire remarcabilă: grăsimea brună, țesutul care reprezintă 5% din greutatea unui nou-născut și care, în cazul adulților, se activează la temperaturi mici.

Suntem expuși la lumina solară de când există pe Pământ. De ce, totuși, abia în ultimii ani am ajuns să ne preocupăm aproape obsesiv să ne protejăm de soare? Medicul dermatolog Luminița Marinescu vine cu argumente.

Ediția de sâmbăta aceasta va continua cu câteva lecții de prim ajutor, dar și cu alte subiecte interesante și utile, de la 10.30, la Pro TV.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare