; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia Enache, Dragos Bucurenci sursa foto viva.ro

Amalia Enache și Dragoș Bucurenci vor prezenta ”Halloween Charity Ball”

02 October 2014

Amalia Enache și Dragoș Bucurenci, care au format un cuplu în urmă cu 5 ani, vor urca pentru prima data pe scenă împreună pentru un eveniment caritabil. 'Halloween Charity Ball' va reveni sâmbătă, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului și, cu ajutorul celor prezenți, va aduna fonduri pentru ca cei mai săraci copii din România să poată beneficia de educație.

Amalia Enache

Înființată de voluntara americană Leslie Hawke și de profesoara Maria Gheorghiu, Asociația OvidiuRo sărbătorește, cu ocazia Balului de Halloween, 10 ani de când se implică activ și face posibilă educația copiilor săraci din România. Tema vestimentară din acest an este 'Magia Filmului', iar cei prezenți au la fel de multe opțiuni pe câte producții cinematografice și actori celebri există.

Cofondatoarea OvidiuRo, Leslie Hawke spune că a aflat de câteva costume inedite, printre care 'cineva vrea sa vină în postura de Statuetă Oscar și eu însămi mă gândesc, dintre mai multe variante, și la Ursul de Aur, celebra distincție a Festivalului de la Berlin', însă crede că mulți vor opta pentru personaje faimoase sau actorii care le-au dat viață pe marele ecran.

Dragos Bucurenci

Amalia și Dragoș nu s-au decis încă pe cine vor întruchipa, mai ales că sunt și gazdele serii, însă cu siguranță faptul că prezintă pentru prima oară împreună un eveniment iar acesta este Halloween Charity Ball', este un vis devenit realitate.

Prezentatoarea Știrilor ProTV spune că ea crede în educația timpurie cu tot ce presupune ea: atenția la abilitățile copilului, disciplina, învățatul atâtor lucruri noi și obișnuința pe care cei mici o deprind pentru a trăi într-o comunitate. Și mai crede că 'dreptul acesta nu trebuie să ocolească niciun copil. Din acest motiv cred în misiunea OvidiuRo și îi sunt alături de ani buni. Cred că între un copil care are parte de educație timpurie și unul care nu are e o diferență la fel de mare ca între un om căruia i se vorbește și unul care este ignorat de toți ceilalți. Nu vreau să ne mai ignoram unii pe alții. Ce prilej minunat e Balul de Halloween că oamenii cu șansă în viață să-i ajute pe copiii care au nevoie de ea… Ne vom juca de-a filmele anul acesta, numai si numai să rescriem un scenariu care altfel ar fi trist pentru copiii săraci. Și ce bucurie pentru mine să fiu din nou pe scenă, de data asta alături de Dragoș Bucurenci, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei!'.

La rândul lui, Dragoș spune că știe din experiență personală ce impact extraordinar poate să aibă o educaţie de calitate în destinul cuiva.

'Urmăresc cu mare admiraţie munca organizaţiei OvidiuRo în beneficiul copiilor săraci din România, încă de pe vremea când ţineam la rândul meu traininguri pentru voluntarii Peace Corps, cu care Leslie a venit în România. Îmi doresc de multă vreme să prezint Balul Halloween şi, de asemenea, să prezint un eveniment de caritate în compania bunei mele prietene Amalia. Le mulţumesc prietenilor de la OvidiuRo pentru că îmi îndeplinesc anul acesta două dorinţe dintr-un foc şi sper să-i ajutăm, la rândul nostru, să îndeplinească dorinţele cât mai multor copii săraci din România care visează la o viaţă mai bună', încheie Dragoș.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare